Homepage  / Vedete / Vedete străine

Halil İbrahim Ceyhan, vedeta serialului „Moștenirea”, și-a descoperit un nou talent. Reacția fanilor

Halil İbrahim Ceyhan, vedeta serialului „Moștenirea”, și-a descoperit un nou talent. Reacția fanilor
6

de Andra Stana,

Halil İbrahim Ceyhan, care a cucerit inimile cu serialul său TV „Moștenirea”, în original „Emanet” („Legacy”), a fost o figură proeminentă pe agenda rețelelor sociale în ultimii doi ani. Actorul de 39 de ani, care a fost lăudat pentru performanța sa în serialul TV difuzat de Happy Channel, și-a demonstrat recent și talentul muzical.

Halil İbrahim Ceyhan, care a atras atenția cu piesa sa „Justice Longing”, ale cărei versuri și muzică îi aparțin, a cântat un duet cu Suat Aydoğan. Actorul, care a făcut un pas mare în muzică interpretând piesa pe care a scris-o el însuși, a primit deja laude din partea fanilor săi.

Actorul, care cântă ocazional melodii populare locale în serialul Emanet TV și este popular în rândul publicului, pare să fie mai pasionat de muzică acum. 

Halil İbrahim Ceyhan, vedeta serialului „Moștenirea”, și-a descoperit un nou talent. Reacția fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Serialul „Moștenirea” va avea și un al treilea sezon

După succesul primelor două sezoane ale seriei „Emanet”, serialul va continua cu un al treilea sezon, scrie turketv.co.

După ce Sıla Türkoğlu nu a mai vrut să ia parte la proiect și a părăsit „Emanet”/„Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan se va impune drept actorul principal din serialul turcesc.

Puteți urmări duetul dintre Suat Aydoğan și Halil İbrahim Ceyhan în următorul videoclip.

Afirmând că muzica și actoria se hrănesc reciproc, actorul a spus recent că, în curând, ar putea organiza chiar și propriile concerte.

„Ofertele de concerte au început deja să vină. Dar cred că mai este puțin timp pentru asta, mai sunt câteva melodii în următoarele câteva luni, melodii pe care le-am citit chiar eu, ale căror versuri și muzică îmi aparțin și apoi pot fi surprize.”, a spus Halil İbrahim Ceyhan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton