Homepage  / Știri

Halit Ergenç îşi ia “adio” de la Suleyman

Halit Ergenç îşi ia “adio” de la Suleyman

de Redactia Tvmania

Halit Ergenç, protagonistul serialului “Suleyman magnificul: Sub domnia iubirii” de la Kanal D, a dezvăluit, în exclusivitate pentru revista ”TV Satelit”, că filmează de zor la ultimele episoade ale serialului, dar şi ce va face imediat după terminarea lor.

Halit Ergenç din Suleyman Magnificul

TVS: Halit, ai terminat filmările la “Suleyman Magnificul”?

Halit Ergenç: Mai am puţin de filmat! Cu toţii suntem acolo, pe platourile de filmare, până la finalizarea proiectului.

Ce vei face după terminarea lor?

Vreau să plec, împreună cu familia, cu soţia mea (actriţa Bergüzar Korel, din “1001 de nopţi” – n.r.) şi Ali, fiul nostru, într-o binemeritată vacanţă. Îmi doresc să stăm la soare, să ne relaxam, să mă detaşez puţin de muncă.

Ai primit oferte pentru alte seriale?

Oferte sunt, nu mă plâng! Sunt în negocieri pentru câteva proiecte, însă nu pot dezvălui nimic, deocamdată. Cu siguranţă, după vacanţă, voi reveni pe platourile de filmare.

Nu-i aşa că de-abia aştepţi să renunţi la barbă sau te-ai obişnuit cu ea?

M-am obişnuit cu ea, face parte din mine J. Ce-i drept, la început, a fost puţin incomod dar a trecut. Ali, băieţelul meu, mă adoră aşa cum arăt acum, cu barbă. Nici soţia mea nu se plânge de barba asta mare.

Nu ţi-e teamă ca lumea te va asocia mult timp de acum înainte cu Suleyman?

Teamă? Este o onoare! Suleyman Magnificul face parte din istorie, iar asocierea cu Marele Sultan al Imperiului Otoman îmi face cinste. Este un sentiment extraordinar când dai viaţă unui erou naţional aşa cum s-a întâmplat şi când am interpretat rolul lui Mustafa Kemal Atatürk, în filmul “Dersimiz Atatürk” (2010).

Care este următorul rol pe care ai vrea să-l interpretezi?

Îmi place să interpretez personaje istorice pentru că mă solicită. Pot să vă spun în ce roluri nu m-aş vedea. Spre exemplu, nu mă regăsesc în roluri gen “Superman” sau bătăuş, “băiat rău”, dar nu spun niciodată, “niciodată”. Mi-ar plăcea foarte mult să joc într-o peliculă internaţională, alături de nume consacrate ale cinematografiei mondiale.

Care ţi s-a părut cea mai dramatică secvenţă a sezonului trei, dar a sezonului patru?

Au fost multe scene dramatice, pornind de la suferinţele îndurate de Hurrem, până la cele prin care trece Hatice, şi toate au lăsat urme adânci în sufletul Măritului Sultan. Va urma o scenă teribil de tristă, spre finalul sezonului trei, în care Suleyman va suferi cumplit. În ceea ce priveşte sezonul patru, păstrez suspansul.

Ai mai păstrat legătura cu actriţa Meryem Uzerli după ce a părăsit serialul?

Sigur că da! Noi, actorii serialului, suntem mai mult decât colegi. Petrecându-ne atât de mult timp împreună, şase zile pe săptămână, am devenit o familie. Tinem legătura între noi, cu toţii, pentru că ne interesează ce mai fac membrii “familiei” noastre. Aşa cum ştiţi, Meryem este o proaspătă mămică, care trebuie să îşi canalizeze toată atenţia şi energia asupra fetiţei sale.

Ai felicitat-o când a născut?

Cum altfel? Ea şi-a dorit enorm acest copil.

Ti-ar plăcea să joci din nou alături de ea?

Meryem este o profesionistă. Cine nu îşi doreşte să aibă ca partener de scenă un profesionist?

Cum te-ai înţeles cu actriţa Vahide Perçin, noua Hurrem?

Ne înţelegem foarte bine. Trebuie să ştiti că echipa alături de care lucrez la acest serial este una foarte talentată şi ordonată. Asta contează enorm! Ne respectăm reciproc şi facem în aşa fel încât să ne fie bine la muncă.

Ai vrea să vizitezi România?

Sper să vin în România pentru că îmi doresc foarte mult să îi cunosc pe oamenii care ne privesc, ne admiră şi ne sprijină de atâta timp.

Pe 30 aprilie, împlineşti 44 de ani. Ce îţi doreşti cadou?

Îmi doresc să am familia lângă mine, pe soţia mea şi pe Ali.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton