Homepage  / Vedete

Halit Ergenç, supărat pe cei care spun că şi-a făcut implant de păr

Halit Ergenç, supărat pe cei care spun că şi-a făcut implant de păr

de Redactia Tvmania

Halit Ergenç, actorul care interpretează rolul sultanului Suleyman în serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, de la Kanal D, a negat recent că şi-ar fi făcut implant de păr. Conform unei ştiri apărute, zilele trecute, în presa turcă, în care se spunea că Halit suferă de calviţie, acesta a ţinut să lămurească acest detaliu.

Halit Ergenç

Doctorul Ilker Manavbasi ar fi răspândit ştirea conform careia, din cauza ţinutelor purtate în serial, în special turbane şi coifuri, Halit ar fi început un tratament împotriva căderii părului. Mai mult, medicul susţine că actorul şi-ar fi făcut implant de păr.

La auzul acestor lucruri, renumitul actor a reacţionat imediat, negând spusele doctorului. “Niciun moment nu mi-a trecut prin minte să-mi fac implant de păr. În nicio perioadă a vieţii mele nu m-am gândit la asta. Nu am simţit niciodată nevoia unui asemenea lucru. Este foarte clar de ce persoana care a răspândit acest zvon a făcut acest lucru”, a declarat Halit.

Mai mult, actorul l-a acuzat pe doctorul care a dat vestea că s-a folosit de numele său pentru a-şi face reclama.

“Dacă zvonul nu conţinea numele persoanei care a întreprins această acţiune (nu îi voi spune doctor, deoarece faptul în sine nu este demn de un doctor), nu simţeam nevoia a da această declaraţie. Însă, este foarte clar că această persoană a luat legătura cu presa, folosindu-se de numele meu, pentru a-şi face reclama. Frumos trebuie să fie sufletul omului, nu doar fizicul său. Omul trebuie să aibă nu doar capul frumos, ci şi ce se găseşte în el”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton