Homepage  / Vedete / Vedete străine

Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte”

Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod din serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. De mâine, 12 decembrie, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, în locul serialului “Suleyman Magnificul”, Kanal D va difuza serialul “YAMAN”.

In ultimul episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” il regasim pe sultan pregatindu-se de o ultima expeditie militara. Intreaga Europa este uimita ca batranul sultan, despre care se auzise ca se afla pe moarte, pleaca la lupta sa cucereasca Belgradul.

“Filmarea ultimul episod a fost ca o despartire dureroasa si pentru mine, pentru ca am inteles zbuciumul sufletesc al personajului meu, i-am inteles tacerile, rabufnirile, asteptarile, angoasele. Imaginile din ultimul episod sunt coplesitoare. Sultanul in mantia lui alba, cu acel coif inalt  si stralucitor pe cap – simbol al puterii dar, si  al poverii Imperiului- , pregatindu-se de un drum care pare fara intoarcere. E o metafora pe care telespectatorii o vor intelege si, cu siguranta, aprecia”, a declarat Halit Ergenc.

“Vorbele pe care le spune Suleyman in ultimul episod mi-au rasunat mult timp in minte, dupa filmari:

 Nu ratati astazi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton