Homepage  / Vedete / Vedete străine

Halle Berry a pozat goală, la 56 de ani. Ce reacții neașteptate a stârnit imaginea postată de actriță

Halle Berry a pozat goală, la 56 de ani. Ce reacții neașteptate a stârnit imaginea postată de actriță
8

de Andra Stana,

Halle Berry a postat pe Instagram o fotografie absolut uluitoare, în care stă goală pe un balcon și bea un pahar de vin în timp ce se bucură de soare. Deși postarea nu avea nevoie de nicio legendă, actrița a scris totuși un mesaj. Fanii au stat degeaba și au început imediat să comenteze, unii răutăcios, unii ca să o laude pe actrița de 56 de ani pentru curajul de care a dat dovadă.

Halle Berry a pozat nud, la 56 de ani

Actrița Halle Berry, în vârstă de 56 de ani, a demonstrat zilele trecute că nu are nicio inhibiție

„Eu fac tot ce vreau”, a scris Halle Berry în dreptul imaginii incendiare cu ea însăși goală, pe balcon. Apoi, actrița le-a urat celor peste 8 milioane de urmăritori de pe contul său de socializare o „Sâmbătă fericită!”.

În fotografie, Halle Berry se apleacă peste balustrada balconului și își acoperă zona sânilor cu brațul.

Prietenii ei celebri au lăudat-o pentru poza superbă, precum și pentru curajul de care a dat dovadă. „Wow !”, a spus Jenna Dewan, „Big Leo energy”, a spus Meagan Good, în timp ce Kelly Rowland a scris „YES!!!!“.

Desigur, Berry este o femeie care îndrăznește să își exprime libertatea pe internet, așa că nu toată lumea a fost de acord, scrie marieclaire.com. O persoană a scris pe Twitter: „Imaginează-ți că ești la 50 de ani și încă postezi nuduri pentru atenție la menopauză, când ar trebui să te relaxezi cu nepoții.”.

Halle Berry a pozat goală, la 56 de ani. Ce reacții neașteptate a stârnit imaginea postată de actrițăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Totuși, această persoană a fost destul de repede pusă la locul ei, tot pe Twitter. Berry însăși a scris tweetul, acum șters, „Știați că inima unui crevete se află în capul său?”.

Altcineva a scris: „Imaginează-ți că nu realizezi că această imagine este demnă, dar tweet-ul tău mai mult ca sigur nu este”. Un alt utilizator: „Trebuie să te întrebi ce e în neregulă cu tine dacă ești supărat pe Halle Berry pentru că e goală”.

Un altul a adăugat: „Imaginați-vă că judecați pe cineva pentru că a postat pur și simplu o fotografie. Nu contează câți ani are cineva, este încă viața lui și poate face cu ea ce vrea :)”.

Halle Berry, despre fotograful care a pozat-o nud

Halle Berry a recunoscut că imaginea este realizată de iubitul ei, Van Hunt. Mai precis, după ce un fan a spus că imaginea a fost realizată de iubitul ei, Berry i-a răspuns: „Răspuns corect.”

Halle Berry și Van Hunt au dezvăluit că formează un cuplu în 2020 și sunt de nedespărțit de atunci.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton