Homepage  / Vedete / Vedete străine

Halle Berry, acuzaţii grave la adresa bărbatului cu care are un copil, modelul Gabriel Aubry

Halle Berry, acuzaţii grave la adresa bărbatului cu care are un copil, modelul Gabriel Aubry

de Redactia Tvmania

Actriţa Halle Berry (53 de ani) a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa fostului ei iubit și tatăl fețiței ei, modelul canadiano-francez Gabriel Aubry (43 de ani).

Halle Berry şi-a acuzat fostul partener de viaţă de incest, rasism şi abuzuri emoţionale, potrivit documentelor depuse în instanţă în timpul procesului pentru custodia fiicei lor din 2011 şi care au fost obţinute abia acum de presa străină, informează Dailymail. 

Halle Berry şi Gabriel Aubry şi-au început relaţia în 2005, iar trei ani mai târziu a venit pe lume fiica lor, Nahla. Cuplul s-a separat în 2010. Pentru a obţine custodia copilului, actriţa a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa lui Aubry, între care că a folosit epitete rasiste atât la adresa fiicei lor, cât şi la adresa originilor sale afro-americane. În plus, Berry a dezvăluit că bărbatul a avut o relaţie incestuoasă care le-a afectat grav viaţa sexuală.

„A refuzat să recunoască şi să-şi asume responsabilitatea pentru acest aspect. În schimb, mi-a criticat corupul în moduri extrem de dăunătoare pentru o femeie. În cele din urmă l-am convins să facem terapie de cuplu“, a declarat în instanţă actriţa.

Halle Berry a adus în discuție și problemele mentale cu care s-a confruntat tatăl copilului eim care suferea de depresie și anxietate, menționând că Gabriel a refuzat tratamentul, acesta fiind și unul din lucrurile care au determinat-o să se despartă de el. 

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993-1997, cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005, şi cu actorul francez Olivier Martinez (2013-2016), cu care are un băieţel, Maceo, în vârstă de cinci ani.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton