Homepage  / Vedete / Vedete străine

Halle Berry cedează! După un scandal nesfârșit, actrița a ajuns la un acord cu fostul ei iubit

Halle Berry cedează! După un scandal nesfârșit, actrița a ajuns la un acord cu fostul ei iubit

de Redactia Tvmania

Actrița Halle Berry (54 de ani) a ajuns la o înțelegere cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry (44 de ani), cu care are o fetiță de 13 ani, Nahla, în ceea ce privește banii pe care trebuie să îi plătească lunar acestuia, ca „sprijin financiar”, după ce termenii în ce privește custodia copilului au fost renegociați între cei doi foști parteneri, scrie Daily Mail.

 

Astfel, actrița îi va da 8000 de dolari lunar, adică jumătate din suma pe care o plătește din 2014 încoace. În 2014, un tribunal din Los Angeles a decis ă actriţa de 47 de ani trebuie să-i plătească 16.000 de dolari pe lună fostului ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, ea fiind obligată să-i trimită această pensie alimentară lui Aubry până când fiica lor, Nahla împlineşte 19 ani sau absolvă cursurile unui liceu.

 

De asemenea, în urma renegocierilor, Berry a fost obligată să plătească restanțele în valoare de 85.000 de dolari și 5000 de dolari cheltuieli de judecată. Actrița este cea care plătește și taxa de școlarizare și asigurarea de sănătate a fetiței.

 

Recent, actrița câștigătoare de Oscar a avut o ieșire nervoasă în social media, catalogând drept „extorcare” plata pensiei de întreținere a copilului, atâta timp cât ambii părinți au custodia lui, și declarând că ambii părinții ar trebui să se preocupe de cheltuieli financiare ale unui copil.

 

Ea s-a plâns că de aproape zece ani plătește cu mult mai mult decât nevoile normale ale unui copil și a catalogat acest lucru drept „șantaj”.

 

Halle Berry și Gabriel Aubry s-au despărțit în 2010, după cinci ani împreună, ulterior actrița căsătorindu-se cu actorul Olivier Martinez, cu care are un băiețel și de care a divorțat între timp.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton