Homepage  / Vedete străine

Halle Berry, imagini rare cu fiica sa Nahla. „Te iubesc, îngeraș dulce”

Halle Berry, imagini rare cu fiica sa Nahla. „Te iubesc, îngeraș dulce"
12

de Ioana Maria,

Halle Berry împărtășește rar fotografii cu copiii ei pe internet, dar a făcut o excepție de ziua fiicei sale Nahla care a împlinit de curând 15 ani.

Actrița a postat recent pe Instagram trei fotografii cu fiica sa Nahla, care tocmai a împlinit 15 ani, inclusiv o fotografie alb-negru în care Berry și Nahla se îmbrățișează și râd. Fotografia e mai veche și a fost plasată într-o ramă pe care era inscripționată fraza „Love You More”.

„Unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a oferit universul este fiica mea, Nahla”, a scris Halle Berry în postrea sa. „Ea este soarele care nu pălește niciodată și luna care nu scade niciodată! Vă rog să vă alăturați mie în a-i ura astăzi o zi fericită de 15 ani! Te iubesc, îngeraș dulce”

Prietenii și fanii, printre care Viola Davis și Julianne Moore, i-au urat la mulți ani în comentarii.

Halle Berry o are pe Nahla în urma relației cu modelul canadiano-francez Gabriel Aubry. Povestea lor s-a terminat extrem de urât, prin tribunale, Berry acuzându-l de incest, rasism şi abuzuri emoţionale, potrivit documentelor depuse în instanţă în timpul procesului pentru custodia fiicei lor din 2011.

Halle Berry şi Gabriel Aubry şi-au început relaţia în 2005, iar trei ani mai târziu a venit pe lume fiica lor, Nahla. Cuplul s-a separat în 2010.

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993-1997, cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005, şi cu actorul francez Olivier Martinez (2013-2016), cu care are un băieţel, Maceo.

Berry a împărtășit cel mai recent o fotografie cu Maceo în 2021, cu ocazia împlinirii a 8 ani.

Actrița a explicat acum ceva ani că evită să arate fețele copiilor ei pe rețelele de socializare ca o modalitate de a le proteja intimitatea.

„Am luptat foarte mult pentru a le proteja intimitatea și vreau doar ca ei să aibă viața lor și să fie a lor”, a declarat actorul în mai 2019, adăugând că este și o „problemă de siguranță”. „Pur și simplu nu vreau să-i pun peste tot pe internet. Pur și simplu nu mi se pare corect. Vor face asta destul de curând. Asta va fi viața lor când vor crește, iar ei vor alege când va începe asta.”

Oscars ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton