Homepage  / Vedete străine

Cum i-a făcut Halle Berry pe prietenii ei celebri să creadă că s-a căsătorit cu iubitul ei, Van Hunt

Cum i-a făcut Halle Berry pe prietenii ei celebri să creadă că s-a căsătorit cu iubitul ei, Van Hunt
8

de Roxana Mirea,

Fără să vrea, Halle Berry le-a jucat o farsă  prietenilor ei celebri și urmăritorilor de pe Instagram. Foarte multă lume a crezut că actrița s-a căsătorit cu iubitul ei, Van Hunt, după ce a publicat două imagini cu ei doi pe rețelele sociale în ziua de Anul Nou. După ce a văzut că multă lume a interpretat greșit postarea ei, Halle Berry a ținut să lămurească situația.

Halle Berry i-a făcut pe prietenii ei să creadă că s-a căsătorit

Halle Berry i-a făcut pe mulți prieteni de-ai ei celebri, dar și pe fani, să creadă că s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Van Hunt.

Ei bine… ESTE OFICIAL”, a scris actrița, în vârstă de 55 de ani, în dreptul a două fotografii. În prima imagine, actrița și iubitul ei, în vârstă de 51 de ani, apăr desculți și sărutându-se în fața a ceea ce părea a fi un altar. Drept urmare, mulți au crezut că cei doi și-au unit destinele. Totuși, misterul ar fi fost elucidat de cea de-a doua fotografie.

Este 2022!”, a scris ea peste cea de-a doua poză, care a fost un selfie. Cum mulți nu au glisat pentru a vedea și cea de-a doua imagine, felicitările au început repede să inunde secțiunea de comentarii, de la celebrități precum Dwayne „The Rock” Johnson, Ava DuVernay, Octavia Spencer și Tia și Tamera Mowry, potrivit Page Six.

Să fiți binecuvântați, regină! Minunat,” a comentat DuVernay.

Felicitări pentru amândoi!!! Frumos!!”, a scris și The Rock.

Naomi Campbell, Taraji P. Henson și Questlove au venit și ei cu urări de bine pentru cuplu.

NUSRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Halle Berry, după ce mulți au crezut că s-a căsătorit cu Van Hunt

Halle Berry s-a distrat răspunzând la câteva comentarii, în special la cele de la fani confuzi. „Este oficial… este 2022. Nu asta spune această postare?” a întrebat un fan, la care actrița a răspuns: „Daaaaa!!

Duminică, Halle Berry a venit cu o nouă postare pentru a lămuri situația.

Doar ne distram de Anul Nou! În mod clar, oamenii nu glisează atât de mult pe cât credeam noi 😂”, a explicat ea, publicând un alt selfie cu ea și iubitul ei. „Totuși, vă mulțumim pentru urări de bine. Ne-a atins cu adevărat inimile! Acum este OFICIAL, internetul nu mai este neînvins. #nomoreswipes4me #Januaryfoolsday.”

Halle Berry și iubitul ei, Van Hunt sunt împreună din anul 2020. Chiar dacă cei doi nu s-au căsătorit până acum, actrița a mai îmbrăcat rochia de mireasă de trei ori înainte de a-l întâlni pe cântăreț. Anterior, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, din 1993 până în 1997, cu cântărețul Eric Benét, din 2001 până în 2005 și cu actorul Olivier Martinez, din 2013 până în 2016.

Berry și Martinez au un fiu în vârstă de 8 ani, Maceo. Ea mai are o fiică, Nahla, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație mai lungă cu modelul Gabriel Aubry.

În ceea ce-l privește pe Van Hunt, el are un fiu de 18 ani dintr-o relație anteriară, dar nu a fost niciodată căsătorit.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton