Homepage  / Articole

Halle Berry s-a logodit cu Olivier Martinez

Halle Berry s-a logodit cu Olivier Martinez

de Redactia Tvmania

Halle Berry (45) s-a logodit cu iubitul ei Olivier Martinez (46), după ce acesta i-a dăruit un inel cu diamant și smarald, scrie femalefirst.co.uk.

Actrița a spus „da” și va deveni curând soția colegului ei de platourile de filmare ale peliculei „Dark Tide”. Cei doi formează un cuplu din toamna anului 2010, iar un punct cheie în hotărârea lui Berry de a se căsători cu el a fost relația extraordinară pe care bărbatul o are cu fetița ei, de numai trei ani.

„Halle renunțase la ideea de a se căsători, dar are încredere în Olivier. O face să se simtă sigură. Trebuie să aibă grijă de el!”, a spus persoană apropiată celor doi actori, citată de revista Us Weekly.

Halle Berry este pregătită să devină soția lui Martinez, alături de care își dorește să aibă încă un copil. Prietenii lor spun că amândoi vor o familie numeroasă, și că nu ar spune nu adopției, în cazul în care nu ar putea concepe un copil pe cale naturală.

„Faptul că s-a hotărât să se mărite din nou este un pas mare pentru Halle. Dar prietenii nu au văzut-o niciodată atât de fericită și împlinită”, a spus o altă sursă.

Halle Berry a fost măritată de două ori, cu David Justice şi Eric Benet, însă ambele căsnicii s-au încheiat cu un divorţ. Totodată, relaţia ei cu modelul canadian Gabriel Aubry, tatăl fiicei sale Nahla, s-a încheiat în urmă cu doi ani, fiind urmată de mai multe procese pentru custodia copilului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton