Homepage  / Vedete străine

Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer”, s-au despărțit. Care este motivul

Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer”, s-au despărțit. Care este motivul
7

de Roxana Mirea,

Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original), s-au despărțit. Cei doi actori turci s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului menționat, producție care s-a bucurat de un succes incredibil și care poate fi văzută și la noi pe Happy Channel. Vestea despărțirii nu a fost confirmată oficial de Hande Erçel și Kerem Bürsin.

Hande Erçel și Kerem Bürsin s-au despărțit

Hande Erçel și Kerem Bürsin, protagoniștii serialului „Dragostea plutește în aer”, s-au despărțit. Hande și Kerem s-au îndrăgostit în 2020, pe platourile de filmare ale serialului „Dragostea plutește în aer”, însă cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până în aprilie 2021, când au decis să nu se mai ascundă.

Totuși, ușor-ușor, neînțelegerile au început să apară între ei. Fanii lor n-au știut ce să mai creadă după ce, de Revelion, nu au publicat nimic împreună pe rețelele sociale. Ulterior, a venit explicația: că s-au îmbolnăvit de COVID-19 și că au stat în carantină.

Zvonurile despre despărțirea cuplului au început săptămâna trecută, după ce Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a suroriiei, Gamze, fără iubitul ei, Kerem Bürsin. Se pare că cei doi actori s-ar fi despărțit acum vreo trei săptămâni, potrivit presei din Turcia. Motivul ar fi reprezentat de diversele dispute și neînțelegi care au apărut între ei din cauză că își doresc lucruri diferite de la viață.

La o festivitate de premiere de anul trecut, după ce a fost întrebat despre căsătorie, Kerem Bürsin a răspuns: „în primul rând cariera”. După ce au trecut peste COVID, relația lor s-a destrămat din cauza opiniilor diferite.

Hande-Ercel-si-Kerem-Bursin-actorii-din-„Dragostea-pluteste-in-aer-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kerem Bürsin și Hande Erçel s-au îndrăgostit la filmări

Hande și Kerem s-au îndrăgostit în 2020, pe platourile serialului „Dragostea plutește în aer”, însă cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până în aprilie anul acesta, când au decis să nu se mai ascundă. După terminarea filmărilor la primul sezon, ei au petrecut o vacanță romantică în Maldive împreună cu sora lui Hande și au decis să facă public acest lucru urcând poze pe conturile socializare. Așteptați de ziariști la întoarcerea în țară, cei doi au recunoscut că formează un cuplu.

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”, a mai declarat Hande, care s-a mai iubit în trecut cu actorul Tolga Sarıtaş („20 de minute”, „Güneş”). Turcoaica nu este prima actriță cu care s-a iubit Kerem Bürsin. Acesta a mai avut în trecut idile și cu alte colege de breaslă, printre care Serenay Sarikaya și Yagmur Tanrisevsin.

Despre ce este vorba în „Dragostea plutește în aer”

În prim- planul serialului turcesc „Dragostea plutește în aer” se află Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici.

În realitate însă cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase.

Serialul „Dragostea plutește în aer” a fost vândut în peste 85 de țări și a avut priză la telespectatorii din Turcia, Spania, Italia și America Latină.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton