Homepage  / Vedete străine

Hande Erçel l-ar fi uitat deja pe Kerem Bürsin. Cine ar fi noul iubit al actriței din „Dragostea plutește în aer”

Hande Erçel l-ar fi uitat deja pe Kerem Bürsin. Cine ar fi noul iubit al actriței din „Dragostea plutește în aer”
9

de Roxana Mirea,

Nu mai este un secret pentru nimeni că Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original), difuzat la noi pe Happy Channel, s-au despărțit. Ei bine, nici mult nu a trecut de atunci, că Hande Erçel a fost surprinsă alături de Kaan Yıldırım. Cei doi au fost colegi pe platourile de filmare ale serialului „Halka” / „The Ring”. Să aibă oare Hande Erçel un nou iubit după despărțirea de Kerem?

Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” ar avea un nou iubit

Se zvonește că Hande Erçel ar avea un nou iubit, după despărțirea de Kerem Bürsin, colegul ei din serialul turcesc „Dragostea plutește în aer”. Recent, au apărut imagini cu actrița și Kaan Yıldırım, fostul ei coleg din serialul „Halka”. Se pare că cei doi au fost împreună într-un club din Emirgan/Istanbul, iar de acolo au plecat cu aceeași mașină. Cei doi au refuzat să răspundă la întrebările adresate de paparazzi.

Kaan Yıldırım a mai avut o relație cu cântăreața Hadise. Printr-o coincidență, Hadise se va căsători cu omul de afaceri Mehmet Dinçerler, care a avut o relație cu Hande Erçel la un moment dat. Totuși, sunt fani care se întreabă dacă nu cumva imaginile apărute acum nu sunt mai vechi, potrivit teammy.com. Oricum, nu se știe încă dacă cei doi actori sunt împreună sau nu, având în vedere că niciunul nu a făcut o declarație oficială legată de acest subiect.

Hande Erçel și Kerem Bürsin s-au îndrăgostit la filmări

Fanii încă regretă despărțirea dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin și speră că cei doi se vor împăca. Hande și Kerem s-au îndrăgostit în 2020, pe platourile serialului „Dragostea plutește în aer”, însă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până în aprilie anul acesta, când au decis să nu se mai ascundă. După terminarea filmărilor la primul sezon, ei au petrecut o vacanță romantică în Maldive împreună cu sora lui Hande și au decis să facă public acest lucru urcând poze pe conturile socializare. Așteptați de ziariști la întoarcerea în țară, cei doi au recunoscut că formează un cuplu.

Hande-Ercel-l-ar-fi-uitat-deja-pe-Kerem-Bursin.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”, a mai declarat Hande, care s-a mai iubit în trecut cu actorul Tolga Sarıtaş („20 de minute”, „Güneş”). Turcoaica nu este prima actriță cu care s-a iubit Kerem Bürsin. Acesta a mai avut în trecut idile și cu alte colege de breaslă, printre care Serenay Sarikaya și Yagmur Tanrisevsin.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton