Homepage  / Vedete străine

Hande Soral, actrița din „Micuțele domnișoare”, este însărcinată. Ea și İsmail Demirci vor deveni părinți

Hande Soral, actrița din „Micuțele domnișoare”, este însărcinată. Ea și İsmail Demirci vor deveni părinți
9

de Roxana Mirea,

Hande Soral, în vârstă de 34 de ani și İsmail Demirci, în vârstă de 37 de ani, au anunțat prin intermediul rețelelor sociale că vor deveni părinți. Cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți din anul 2017. Hande Soral, actrița din „Micuțele domnișoare”, a anunțat că este însărcinată pe Instagram. Cum a făcut anunțul.

Hande Soral este însărcinată

Hande Soral și İsmail Demirci s-au căsătorit în anul 2017, iar acum au anunțat că vor deveni părinți. Hande Soral, actrița din „Micuțele domnișoare”, este însărcinată și a împărtășit frumoasa veste cu fanii ei de pe Instagram.

Vedeta a publicat o fotografie, în care apare în brațele soțului ei, İsmail Demirci. Actorul poartă o șapcă pe care scrie „dad (n.r. tată)”, iar Hande Soral ține în mână imaginea de la ecograf.

Vestea că Hande Soral și İsmail Demirci vor deveni părinți a fost împărtășită și de către viitorul tată. İsmail a publicat și el pe contul personal de Instagram aceeași imagine postată de către soția lui.

La un moment dat, Hande Soral a spus că „Nu vreau să fiu o mamă cu un singur copil”, potrivit presei turce.

Pe Hande Soral o știm din serialul „Mă numesc Züleyha”, primele două sezoane fiind difuzate și la noi la Kanal D, dar și din serialele „Micuțele domnișoare” și „Putere și glorie”.

Hande-Soral-actrita-din-„Putere-si-glorie-este-insarcinata.-Ea-si-Ismail-Demirci-vor-deveni-parinti-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton