Homepage  / Seriale / Televiziune

Happy Channel aduce cel mai nou serial turcesc al lui Can Yaman, „Dl Greșeală”. Când are loc premiera

Happy Channel aduce cel mai nou serial turcesc al lui Can Yaman, „Dl Greșeală”. Când are loc premiera

de Redactia Tvmania

Postul Happy Channel va difuza cel mai proaspăt serial turcesc al lui actorului Can Yaman, cunoscut mai ales grație succesului cu „Vis de iubire” (dat anul trecut de același post tv). Este vorba despre comedia romantică „Dl Greșeală”, în original „Bay Yanlis” (2020), în care apreciatul actor o are drept parteneră pe Özge Gürel.

Acesta va avea premiera joi, 10 iunie, de la ora 20.00. Happy Channel va difuza noul serial în fiecare joi, vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, când vor fi pe post câte două episoade, din cele 14.

 

Povestea

Ezgi Inal (Özge Gürel) este o tânără frumoasă și deșteaptă care lucrează ca specialist în relații publice. În ciuda expertizei sale, este obosită de relațiile eșuate pe care le-a avut până acum și chiar nu înțelege unde greșește. Cu toate că își dedică tot timpul și toate eforturile partenerilor săi, ajunge să fie dezamăgită de fiecare dată. Cum s-a întâmplat și ultima oară: iubitul ei, Soner Seçkin (Taygun Sungar), cu care avea o relație de trei ani și de la care aștepta „acel” inel, o înșela fără nicio mustrare de conștiință. 

 

Peste drama despărțirii, Ezgi rămâne și fără job și, după o serie de evenimente nefericite, sfârșește într-un restaurant, unde se îmbată criță. A doua zi dimineață, fără să-și amintească prea bine cum s-a terminat ziua trecută, tânăra se trezește în casa barmanului care lucra în resturant. Barmanul, Özgür Atasoy (Can Yaman), este de fapt proprietarul localului, un tânăr destul de bogat, care nu-și complică viața cu povești de iubire și căruia îi place să lucreze la bar. Când Ezgi s-a îmbătat și nu a fost în stare să-i dea adresa la care locuiește, a decis să o aducă la el acasă. Iar dimineață, după ce lucrurile s-au lămurit între ei, decid împreună să nu se mai deranjeze vreodată unul pe altul. Însă tăvălugul ghinioanelor nu s-a terminat încă pentru Ezgi, care rămâne fără casă și se mută la niște prieteni, devenind vecină cu… Özgür. Dar prietenii ei o avertizează să se ferească de Özgür, pentru că acesta este „Dl Greșeală”. Cum este vorba despre o comedie romantică, probabil întreaga poveste se va termina la altar, sub sloganul „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

 

Filmările pentru „Dl. Greșeală” s-au desfășurat vara trecută, în plină pandemie, în Istanbul și Bodrum. Cei doi actori nu sunt la prima comedie romantică în care sunt protagoniști, Can Yaman și Özge Gürel au mai jucat împreună și în „Dulce-amărui”, „Dolunay” (2017). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton