Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Happy Channel difuzează serialul turcesc „Moștenirea”. Unde îl poți vedea online

Happy Channel difuzează serialul turcesc „Moștenirea”. Unde îl poți vedea online

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Moștenirea” a început în vara aceasta pe postul tv Happy Channel. Serialul care ni-i aduce în case pe carismaticii Sıla Türkoğlu și Halil Ibrahim Ceyhan, doi tineri actori turci, are premiera pe 7 iulie, urmând să fie difuzat zilnic în timpul săptămânii, de la ora 18.00. 

[toc]

Povestea

Serialul turcesc „Moștenirea” (în original „Emanet”) a fost lansat în Turcia în aprilie 2020 și a fost bine primit de către public, chiar dacă nu are o distribuție cu actori foarte cunoscuți. În centrul poveștii se află Seher (Sıla Türkoğlu), o tânără care își părăsește cartierul modest în care trăiește, pentru a se muta în conacul unei familii înstărite, Kırımlı, la rugămintea surorii ei aflate pe patul de moarte.

Aceasta îi cere lui Seher să aibă grijă de fiul ei, Yusuf (Berat Rüzgar Özkan), după ce va muri. Seher îl cunoaște pe Yaman (Halil Ibrahim Ceyhan), unchiul lui Yusuf, un afacerist dur care are legături cu mafia. Între Seher și Yaman se naște o frumoasă poveste de iubire, care nu este văzută cu ochi buni de către rudele lui Yaman.

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Moștenirea”

Interpreta lui Seher din serialul turcesc „Moștenirea” este Sıla Türkoğlu. Actrița s-a născut în urmă cu 22 de ani la Izmir, iar debutul în actorie l-a făcut în 2018, „Moștenirea” fiind cel de-al treilea ei proiect tv. Telespectatorii români au mai văzut-o, tot la Happy Channel, și în serialul „Jurământul” („Yemin”), în rolul Sunei.

Sıla este pasionată de modă și de actorie evident, domeniu în care își dorește să se perfecționeze. Nu doar Sıla este la începutul carierei sale actoricești, ci și partenerul ei, Halil Ibrahim Ceyhan, cel care îi dă viață lui Yaman. 

Halil Ibrahim Ceyhan (35 de ani) este cântăreț, compozitor, manechin, iar din 2019, de când a jucat în primul său film, comedia „Hemen Döneriz”, și actor. El a recunoscut că se indentifică cu personajul pe care îl joacă în producția de la Happy Channel:

„Avem multe în comun: ca și Yaman sunt o persoană foarte conștiincioasă și sunt un tip familist. Am ajuns să îmi iubesc foarte mult personajul. Serialul merge foarte bine în primul rând datorită poveștii sale frumoase. Chiar dacă uneori programul nostru este foarte încărcat, deoarece este un serial care se difuzează în fiecare zi a săptămânii, trebuie să știți că muncim cu mare drag. Ne distram pe platouri, chiar și atunci când începem să criticăm anumite scene”. 

Mai mult, actorul din serialul turcesc „Moștenirea” a recunoscut că se indentifică cu personajul pe care îl joacă în producția de la Happy Channel: „Avem multe în comun, ca și Yaman sunt o persoană foarte conștiincioasă, sunt un tip familist, îmi plac copiii și să mă dezvolt la nivel personal de câte ori am ocazia. Am ajuns să îmi iubesc foarte mult personajul.

Producția „Moștenirea” merge foarte bine în primul rând datorită poveștii sale frumoase. Chiar dacă uneori programul nostru este foarte încărcat, deoarece este un serial care se difuzează în fiecare zi a săptămânii, trebuie să știți că muncim cu mare drag. Ne distram pe platouri, chiar și atunci când începem să criticăm anumite scene”.

Unde poți vedea online serialul turcesc „Moștenirea”, episoadele subtitrate în română

Fanii serialului pot urmări online episoadele subtitrate în română pe platforma Antenaplay.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton