Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel înlocuiește un serial turcesc cu o telenovelă mexicană: se termină „Perla neagră”, începe „Clanul lupilor”

Happy Channel înlocuiește un serial turcesc cu o telenovelă mexicană: se termină „Perla neagră”, începe „Clanul lupilor”

de Redactia Tvmania

Potrivit programului postului Happy Channel, serialul turcesc „Perla neagră”, cu Tolgahan Sayışman și Hande Erçel, se termină marți, 11 mai, la ora 23.00. A doua zi, pe același tronson orar, va începe telenovela „Clanul lupilor”, remake al unui serial celebru din Mexic. 

Locul cuplului Hande Erçel – Tolgahan Sayışman din serialul turcesc „Perla neagră” va fi luat în grila Happy Channel, de miercuri, 12 mai, de Paz Vega și a sa familie extinsă din „Clanul lupilor”, într-un remake din 2019 al unei telenovele-fenomen în Mexic.

„Clanul lupilor”, „Cuna de lobos” în spaniolă, serialul original din 1986, este considerat unul dintre cele mai bune titluri de gen din istoria televiziunii din Mexic, așa că producătorii de la Televisa știau la ce se înhamă când au decis realizarea noii versiuni. Demersul face parte din proiectul „Fabrica de visuri”, în care Televisa reface telenovele de mare succes din trecut în versiuni moderne, mult mai scurte – noul „Clanul lupilor” are, de exemplu, 25 de episoade. 

În același proiect „Fabrica de visuri” au mai fost refăcute, până acum „Uzurpatoarea” (2019), cu Sandra Echeverría în rolul interpretat inițial de Gabriela Spanic (serial difuzat deja de Happy Channel), și „Rubi” (2020), cu Camila Sodi în rolul superbei Barbara Mori. 

 

Revenind la „Clanul lupilor”, telenovela urmărește intrigile unei femei dure, pe cât de frumoasă, pe atât de crudă, pe nume Catalina Creel (rol interpretat de actrița spaniolă Paz Vega în versiunea din 2019). Creel e a doua soție a unui om de afaceri foarte bogat (Leonardo Daniel), căruia îi provoacă moartea – acesta e șocat să afle că minunata lui soție e de fapt o scorpie fără milă și moare de inimă rea. În urma lui, Catalina e decisă să pună mâna pe toată averea, pentru ea și fiul ei (Diego Amozurrutia), chiar dacă asta înseamnă să-l înlăture pe fiul său vitreg (Gonzalo García Vivanco, „Ținutul răzbunării”), copilul din prima căsătorie a soțului ei.

 

Mexicanii, iritați de alegerea lui Paz Vega

 

Rolul Catalinei Creel este iconic în Mexic datorită actriței care l-a interpretat în versiunea din 1986, María Rubio. Aceasta și-a transformat personajul în intriganta supremă, femeia rea până în măduva oaselor. De aici și succesul incredibil al telenovelei în epocă – se spune că se lăsa liniștea pe străzile din Mexic atunci când „Clanul lupilor” era la televizor.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cuna de Lobos (@cunadelobos_of)

 

 

În 2019, când producătorii au ales-o pe Paz Vega – o actriță din Spania, nu din Mexic – să fie noua Catalina Creel, decizia a fost controversată. Iar după primele episoade, Vega a fost serios criticată pentru prestația sa:

 

„Nu numai că actrița spaniolă nu are personalitatea și nici stilul actoricesc puternic al Mariei Rubio, dar  felul în care își construiește personajul, atitudinea ei seacă ce-și dorește să fie rece și scăpările de pronunție spaniolă nu o ajută deloc”, tuna și fulgera în octombrie 2019 ziarul Los Angeles Times. 

 

De partea cealaltă, Paz Vega declara pentru revista People en Español că „orice actriță ar ucide să joace într-o poveste precum „Clanul lupilor” și justifica așa decizia producătorilor de a o distribui pe ea: „Am înțeles că alegerea mea va provoca reacții la început, dar alegerea unei actrițe străine ajută ca povestea să treacă de granițele Mexicului”.

 

Serialul „Clanul lupilor” se vede la Happy Channel de miercuri, 12 mai, de luni până vineri de la 23.00

 

 

https://www.tvmania.ro/recomandari-tv-ce-filme-puteti-urmari-de-paste-pe-micile-ecrane-291493

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton