Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel reia „Vis de iubire”. Când revine la tv serialul-fenomen cu Can Yaman și Demet Ozdemir

Happy Channel reia „Vis de iubire”. Când revine la tv serialul-fenomen cu Can Yaman și Demet Ozdemir

de Andra Stana,

„Vis de iubire”, care îi are pe Can Yaman și Demet Özdemir în rolurile principale, revine în grila Happy Channel. Când va redifuza postul tv unul dintre cele mai apreciate seriale turcești.

În original „Erkenci Kuş” („Pasărea matinală”, în traducere), „Vis de iubire” a fost lansat pe postul turcesc Star TV, în iunie 2018. Deși a fost văzut ca un serial de vară, s-a situat vreme îndelungată pe primele locuri în topul audiețenlor.

Finalul „Vis de iubire” a fost, la turci, în august 2019, după finalul celui de-al 51-lea episod. Serialul a fost cumpărat de televiziuni din mai multe ţări din Europa, printre care Grecia, Italia şi Spania, unde a fost bine primit.

Când intră „Vis de iubire” în grila Happy Channel

Serialul cu Demet Ozdemir și Can Yaman a fost difuzat pentru prima oară de Happy Channel acum doi ani.

În luna aprilie, Can Yaman, Demet Ozdemir și Oznur Serceler revin pe micile ecrane de la noi, în „Vis de iubire”, o producție Turcia, 2018-2019.

Primul episod este programat pe 12 aprilie 2022, de la ora 23.00. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la aceeași oră.

Can Yaman, cheia succesului serialului turcesc „Vis de iubire”

Succesul producţiei s-a datorat în mare parte protagoniştilor, Can Yaman („Parola: Te iubesc”) şi Demet Özdemir („Camera 309”). Cei doi sunt frumoşi, simpatici şi par să facă cuplul perfect.

Acest lucru le-a dat însă şi bătăi de cap, fiind vânaţi de paparazzi. Chiar dacă au fost surprinşi des împreună în afara platourilor, cei doi au declarat, de fiecare dată, că sunt doar buni prieteni, negând o relaţie amoroasă.

Can şi Demet îi joacă în „Vis de iubire” pe Can şi Sanem. El este patronul unei agenţii de publicitate, care ţine la principiile sale de viaţă şi mai ales la onestitatea celor din jur. Ea este noua sa angajată, o fată isteaţă, care e omul bun la toate în agenţie şi care cu timpul îşi arată calităţile de copywriter.

Can şi Sanem se îndrăgostesc la prima vedere, însă relaţia lor este pusă la încercare de minciunile lui Sanem şi de intrigile celor din jur. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre cei doi şi câteva personaje spumoase vor stârni însă râsul celor de acasă.

Sursa foto: arhivă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton