Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel schimbă grila din 30 octombrie: se termină „Iubire și răzbunare”, încep „Intrusul” și „Dragoste eternă”

Happy Channel schimbă grila din 30 octombrie: se termină „Iubire și răzbunare”, încep „Intrusul” și „Dragoste eternă”

de Redactia Tvmania

Posturile românești se bat în seriale turcești: după ce Kanal D a ajuns la al patrulea serial turcesc lansat toamna aceasta, iată că și Happy Channel își schimbă din mers grila.

 

Începând din 6 noiembrie, telespectatorii vor avea în grila postului Happy Channel două producții. Serialul turcesc „Intrusul” („Insider”) și telenovela „Dragoste eternă” („Vivir a distiempo”) vor putea fi urmărite în premieră la postul de televiziune Happy Channel.

Fanii serialului „Iubire și răzbunare („Brave and beautiful”) urmăresc în această perioadă ultimele episoade ale serialului.

Din 30 octombrie, Happy Channel  va difuza începând cu ora 20.00 câte trei episoade din „Iubire și răzbunare”, de luni până joi, iar pe 2 noiembrie, telespectatorii vor afla cum se încheie povestea producției lor preferate.

Pe 6 noiembrie, „Intrusul” („Insider”) va avea mult așteptata premieră anunțată încă din luna mai a acestui an, putând fi urmărit de luni până joi, între orele 20-22. În ziua premierei, telespectatorii vor avea parte de un program special, fiind difuzate primele trei episoade ale super-producției în intervalul 20.00-23.00.

„Intrusul” spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, interpretați de Çağatay Ulusoy (cunoscut publicului din „Feriha”, serial difuzat la Happy Channel) și Aras Bulut Iynemli, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii.

Tot pe 6 noiembrie se lansează telenovela „Dragoste eternă” („Vivir a distiempo”) cu Edith Gonzalez.

Telenovela „Esmeralda” ajunge și ea la final, luni (6 noiembrie), când de la ora 14.00 se va difuza ultimul episod, iar de la ora 15.00, Happy Channel va aduce noul serial sud-american – „Dragoste eternă” – intrat în grila tv. În mod normal, fanii vor putea vedea telenovela de luni până joi, între orele 14.00-16.00.

 

În săptămâna 30 octombrie- 6 noiembrie, serialul „Mom” nu va mai fi difuzat, urmând a fi reluat din 7 noiembrie de la ora 22.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton