Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel: se termină „O poveste de iubire”, începe „Sezonul cireşelor”

Happy Channel: se termină „O poveste de iubire”, începe „Sezonul cireşelor”
5

de Redactia Tvmania

Serialele turceşti nu dau semne că vor părăsi prea curând prime-time-ul posturile noastre tv: în săptămâna 27 februarie – 3 martie, Happy Channel va difuza concomitent primele episoade din „Sezonul cireşelor” şi ultimele episoade din „O poveste de iubire”.

Un nou serial turcesc este gata de debut la Happy Channel: este vorba de comedia romantică „Sezonul cireşelor”, „Kiraz Mevsimi” în original, un serial cu 59 de episoade ce s-a terminat în Turcia în noiembrie 2015.

Protagoniștii din „Sezonul cireșelor” sunt Özge Gürel şi Serkan Çayoğlu

Galerie foto: 

Sezonul cireselor Nilperi Sahinkaya in Kiraz Mevsimi (2014)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Özge Gürel şi Serkan Çayoğlu apar în rolurile principale, ale unor tineri care, deşi se au ca şoarecele şi pisica, ajung să se simtă atraşi unul de celălalt.

Öykü Acar (Özge Gürel) este studentă şi visează la o carieră de designer, dar are o viaţă modestă, alături de mama şi fratele ei. Îndrăgostită în secret de Mete (Dağhan Külegeç), n-a avut niciodată curajul să-i spună ce simte. Ayaz Dinçer (Serkan Çayoğlu) este un arhitect de succes care lucrează cu Mete, un tânăr fără griji şi cam afemeiat. Când Öykü şi Ayaz intră din greşeală unul în celălalt, la propriu, ies scântei şi nimic nu va mai fi la fel!

Primul episod din „Sezonul cireşelor” va fi difuzat luni, 27 februarie, de la 20.00, la ora 21.00 urmând a fi difuzat un episod din serialul „O poveste de iubire”. Ultimul episod al acestui serial este programat vineri, 3 martie, de la ora 21.00.

Din 6 martie, „Sezonul cireşelor” va intra pe tronsonul obişnuit, între orele 20.00 şi 22.00.

Citește și:

Acasă aduce un nou serial turcesc, „Preţul dragostei”. Data premierei, anunțată

Actorul Çağatay Ulusoy vine și la Happy Channel într-un serial turcesc de top?

Sursa foto: imdb.com

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton