Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel va difuza în curând mini-seria „Sanditon”, după Jane Austen

Happy Channel va difuza în curând mini-seria „Sanditon”, după Jane Austen

de Redactia Tvmania

Iată o veste care sigur îi va bucura pe fanii serialelor britanice de epocă: postul Happy Channel va difuza, din 26 aprilie, mini-seria „Sanditon”, inspirată de ultimul roman - rămas neterminat - al lui Jane Austen.

 

„Sanditon” are opt episoade și a fost difuzat în Marea Britanie de postul ITV, toamna trecută, iar la americani s-a terminat în februarie. Serialul pleacă de la personajele imaginate de Jane Austen înainte să moară, în 1817, dar povestea a fost dezvoltată și finalizată de Andrew Davies, celebru scenarist și producător premiat cu Emmy și Bafta, un adevărat specialist al ecranizărilor după Jane Austen.

 

În Anglia perioadei 1811 – 1820, la Sanditon, o stațiune în plin avânt economic de la malul mării, Charlotte Heywood, o tânără isteață și directă, ajunge să-l cunoască pe Sidney Parker, un bărbat neconvențional. După un început ce amintește un pic de „Mândrie și prejudecată”, căci protagoniștii nu se prea plac la prima vedere, Charlotte și Sidney se simt atrași unul de celălalt. Cum probabil că vă așteptați, idila celor doi nu va fi însă scutită de tot felul de încercări și obstacole.

 

Rose Williams și Theo James (pe ea o știm din serialul „Regina” de la AXN, pe el din seria „Divergent”) sunt protagoniștii poveștii. În alte roluri mai apar Kate Ashfield, Kris Marshall și Crystal Clarke.

 

La Happy Channel, „Sanditon” va fi difuzat în serile de duminică, pe tronsonul 20.00 – 22.00. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton