Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel va difuza telenovela „Maria Mercedes”. Ce fac în prezent protagoniștii Thalia și Arturo Peniche

Happy Channel va difuza telenovela „Maria Mercedes”. Ce fac în prezent protagoniștii Thalia și Arturo Peniche

de Redactia Tvmania

Postul Happy Channel continuă să difuzeze după-amiaza telenovele clasice, care au făcut furori în anii '90. Astfel, din 21 mai, fanii genului vor putea urmări serialul „Maria Mercedes”, cu Thalia și Arturo Peniche în rolurile principale. Producția, lansată în Mexic în 1992, a fost prima din ceea ce actrița mexicană Thalia a numit „Trilogia Mariilor”. Prin „Trilogia Mariilor” Thalia s-a referit la cele 3 telenovele pe care le-a filmat consecutiv şi care au avut ca personaj principal o fată cu numele de Maria: „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1994) şi „Sărmana Maria”/ „Maria la del Barrio” (1995).

Serialul „Maria Mercedes” spune, de-a lungul celor 82 de episoade, povestea personajului cu același nume. Maria este o fată sărmană, care, pentru a-și întreține familia, este nevoită să vândă pe stradă bilete de loterie. Santiago del Olmo (Fernando Ciangherotti), un bătrân înstărit, o întâlnește pe Maria și o ia de nevastă pentru a le face în ciudă rudelor sale lăsându-i tinerei și averea sa. După moartea sa, Maria este nevoită să locuiască în aceeași casă cu rudele lui Santiago și așa ajunge să se îndrăgostească de Jorge Luis, un bărbat manipulat de mama sa Malvina, interpretată de sora Thaliei, Laura Zapata. 

Ce mai fac Thalia și Arturo Peniche

Thalia (48 de ani) a renunţat la telenovele după rolul din „Rosalinda” (1999). De atunci, ea s-a dedicat carierei muzicale, afacerilor, dar mai ales familiei pe care a întemeiat-o cu producătorul Tommy Mottola. Cei doi au împreună doi copii, iar anul acesta, în decembrie, împlinesc 20 de ani de căsnicie. Ultimul album lansat de Thalia se numește „Valiente” și a apărut în 2018. De atunci artista a continuat să scoată single-uri. Cel mai recent se intitulează „Ya Tú Me Conoces” (feat. Mau y Ricky). 

Pe Arthuro Peniche (57 de ani) l-ați văzut, până nu de mult, la Pro 2 în telenovela „Blind date”, iar la începutul anului, la același post, a jucat în „Muzica trădării”. În prezent actorul poate fi văzut pe micile ecrane din Mexic într-un serial biografic, „Silvia frente a ti”. Producția prezintă viața actriței și cântăreței mexicane Silvia Pinal (jucată de Itatí Cantoral). Silvia, care în prezent are 88 de ani, apare și ea în serial. 

Telenovela „Maria Mercedes” va putea fi urmărită la Happy Channel de luni până vineri de la 16.30. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton