Homepage  / Știri

„Happy Hour” intră în vacanţă pe 22 iulie

„Happy Hour” intră în vacanţă pe 22 iulie

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruţă şi colegii de la show-ul protevist îşi fac bagajele şi pleacă în concediu după încă un sezon petrecut în fruntea ierarhiei emisiunilor tabloide, din punct de vedere al audienţei.

Cei de la “Happy Hour” au pregătit deja două ediţii “best of”, cu cele mai amuzante momente din acest sezon, programate pe 21 şi 22 iulie, înainte de binemeritata vacanţă.

”Mi-a plăcut tot, cred că a fost un al patrulea an bun. Totuşi, cel mai mult îmi place când reuşesc să surprind publicul, dar şi invitaţii, şi cred că am reuşit asta prin seria «La mulţi ani marca Happy Hour». Am dus cadouri inedite, i-am păcălit pe invitaţii mei şi i-am arătat aşa cum sunt ei când nu ştiu că sunt filmaţi”, a declarat Măruţă.

Dacă ar fi telespectator, el ştie deja pe cine ar vrea să vadă pe canapeaua de la emisiune: “Pe toţi cei care nu vor să vină la «Happy Hour» de frica gurii mele, că sunt destui şi din ăştia, au impresia că-i muşc, probabil. Oricum, dacă aş fi telespectator, aş vrea să văd ce n-am văzut până acum de la 30 de centimetri, de pe Happylica. Să-i vad, deci, măcar de-acasă, pe LCD. Eventual, tridimensional!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton