Homepage  / Vedete străine

Ce a spus acum Harrison Ford despre rolul lui Indiana Jones. A îmbrăcat haina lui Indy pentru ultima dată

Ce a spus acum Harrison Ford despre rolul lui Indiana Jones. A îmbrăcat haina lui Indy pentru ultima dată
6

de Roxana Mirea,

Harrison Ford este foarte recunoscător că a avut șansa să interpreteze un rol ca cel al lui Indiana Jones. Actorul, în vârstă de 80 de ani, a îmbrăcat pentru ultima dată haina lui Indy în filmul cu numărul cinci, „Indiana Jones and the Dial of Destiny”.

Harrison Ford este „foarte recunoscător” că a fost Indiana Jones

Harrison Ford se simte recunoscător. Miercuri, actorul, în vârstă de 80 de ani, a vorbit despre ceea ce l-a atras la rolul iconic al lui Indiana Jones, în timp ce intră pentru ultima oară în pielea arheologului, potrivit People.

A fost un scenariu minunat”, a declarat Ford reporterilor la premiera din Los Angeles a filmului Indiana „Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Adăugând cât de „recunoscător” a fost pentru această oportunitate, Ford a continuat: „Steven Spielberg era regizorul de atunci și nu mi s-a mai oferit nimic atât de atractiv până atunci, așa că sunt foarte, foarte recunoscător pentru asta.”

Harrison Ford a fost însoțit de soția sa, Calista Flockhart, la premiera care a avut loc la Dolby Theater din Hollywood.

Apariția celor doi a avut loc cu o zi înainte de cea de-a 13-a aniversare a nunții lor din 15 iunie 2010 din New Mexico, care a urmat unei cereri în căsătorie din partea lui Ford de Ziua Îndrăgostiților, în weekendul de Valentine’s Day, cu un an înainte. Ford a purtat un costum negru și o cravată la premieră, în timp ce Flockhart, în vârstă de 58 de ani, a purtat un top negru fără umeri cu o fustă Ralph Lauren galben-aurie, pe care a purtat-o pentru prima dată la premiile Emmy în 1999.

Harrison Ford, apariție cu soția lui la Cannes 2023

Cei doi au apărut împreună și la premiera mondială a filmului la Festivalul de Film de la Cannes 2023 din mai, unde Ford a primit un Palme d’Or onorific – cel mai mare premiu al festivalului – pentru realizările sale de o viață în industria cinematografică.

Atunci când a acceptat premiul, chiar înainte de premiera mondială a filmului „Dial of Destiny”, el a spus publicului: „Viața mea a fost facilitată de minunata mea soție, care mi-a sprijinit pasiunile și visele și îi sunt recunoscător.”

Calista Flockhart și Harrison Ford, spectaculoși pe covorul roșu de la Cannes 2023. Ce gafă au făcut organizatoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Și să știi că și eu te iubesc”, a adăugat el despre Flockhart. „Ai dat un scop și un sens vieții mele și sunt recunoscător pentru asta, foarte recunoscător.”

Ford a avut parte de o primire entuziastă în momentul în care a primit această distincție, iar recent a declarat pentru People că a trebuit să se concentreze să își păstreze calmul în timpul acestui moment special. „Încercam doar să-mi păstrez calmul”, a declarat el în articolul de copertă din această săptămână. „Au fost aplauze foarte generoase din partea mulțimii [și] a fost frumos.”

Sunt foarte recunoscător că încă mai am oportunitățile pe care le am de a lucra și datorez asta publicului”, a adăugat el.

Filmul „Indiana Jones și cadranul destinului” va avea premiera în cinematografele din România pe 30 iunie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton