Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harrison Ford se întoarce pentru ultima oară în rolul lui Indiana Jones

Harrison Ford se întoarce pentru ultima oară în rolul lui Indiana Jones

de Redactia Tvmania

 

Harrison Ford (78 de ani) va relua rolul celebrului Indiana Jones în partea a cincea și ultima a francizei, scrie bbc.com. 

După multe discuții și amânări, fanii nenumărați ai francizei „Indiana Jones” pot răsufla ușurați. Personajul lor preferat se va întoarce, cu tot umorul din dotare, pentru a le oferi încă o poveste cu arheologul șarmant și aventurier care nu degeaba a făcut carieră la Hollywood. Conform anunțului făcut recent de studiourile Disney într-o prezentare virtuală pentru investitori, filmul va fi regizat de James Mangold și va fi ultimul din îndrăgita serie, lansarea sa fiind programată pentru iulie 2022. 

Harrison Ford spusese, încă dintr-un interviu din 2013, că e gata să-și reia personajul, unul dintre cele definitorii pentru cariera lui, și că această revenire i se pare „absolut normală”.

„Am văzut personajul dezvoltându-se și evoluând o bună bucată de vreme, așa că este absolut normal pentru el să se întoarcă pe ecrane, într-un nou film grozav”, a spus actorul, subliniind însă faptul că eroul său nu va mai fi implicat într-o acțiune trepidantă, așa cum o făcea până acum. „Ceea ce mă interesa pe mine la Indiana Jones era că triumfa asupra tuturor piedicilor, că avea curaj, inteligență și că reușea să supraviețuiască, chiar dacă uneori era înspăimântat. Asta pot să arăt despre el în continuare”. 

La rândul său, producătorul Frank Marshall a precizat într-un interviu pentru denofgeek.com: „Lucrăm deja la scenariu cu Harrison Ford, pe care nu-l vom înlocui în niciun caz. Există un singur Indiana Jones și acela e Harrison Ford”. Actorul a jucat în toate filmele francizei: „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute” (1981), „Indiana Jones și templul blestemat” (1984), „Indiana Jones și Ultima cruciadă” (1989) și „Indiana Jones și regatul craniului de cristal” (2008). A cincea parte a seriei se află de ceva timp în pre-producție, interval în care s-au perindat mai mulți scenariști prin echipă, iar filmările au fost încetinite, suplimentar, din cauza izbucnirii pandemiei. 

În cadrul aceleiași prezentări pentru investitori, studiourile Disney au anunțat că au în plan 10 spinoff-uri ale seriei „Războiul stelelor” și 10 noi producții Marvel, care vor fi lansate, toate, pe platforma Disney+. De asemenea, acestea mai pregătesc 15 animații și producții de tip live-action, care vor fi lansate direct pe platforma de streaming. Conform reprezentanților studiourilor, abonații platformei Disney+ din întreaga lume au ajuns deja la 86,8 milioane, depășind majoritatea previziunilor făcute în noiembrie 2019, când s-a lansat platforma. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton