Homepage  / Vedete străine

Harrison Ford joacă pentru prima dată într-un film Marvel! Ce personaj celebru va interpreta în „Captain America: New World Order”

Harrison Ford joacă pentru prima dată într-un film Marvel! Ce personaj celebru va interpreta în „Captain America: New World Order”
8

de Roxana Mirea,

Mai multe zvonuri de la Hollywood au afirmat că Harrison Ford intenționează să se retragă din actorie după lansarea filmului „Indiana Jones 5”, acesta fiind și ultimul film din franciză. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa pentru că celebru actor, în vârstă de 80 de ani, își face debutul în Universul Cinematografic Marvel, interpretându-l pe Thaddeus "Thunderbolt" Ross în filmul „Captain America: New World Order”.

Harrison Ford joacă pentru prima dată într-un film Marvel

Harrison Ford va debuta în Universul Cinematografic Marvel. Legendarul actor îl va interpreta pe Thaddeus „Thunderbolt” Ross, înlocuindu-l pe regretatul William Hurt, în filmul „Captain America: New World Order” din 2024. Rolul principal este interpretat de Anthony Mackie, scrie revista Variety.

Cel de-al patrulea film „Captain America” reprezintă o continuare a evenimentelor din serialul Disney+ din 2021 „The Falcon and the Winter Soldier”. Scenaristul principal al acelui serial, Malcolm Spellman, a scris scenariul împreună cu Dalan Musson. Regia este semnată de Julius Onah („Luce”, „The Cloverfield Paradox”).

Momentan, nu se ştie dacă Harrison Ford va juca şi în „Thunderbolts”, un film cu antieroi Marvel, programat să fie lansat imediat după „Captain America 4”.

Harrison Ford a jucat în mai multe francize de succes

William Hurt l-a interpretat pentru prima dată pe Thaddeus „Thunderbolt” Ross în cel de-al doilea lungmetraj al studiourilor Marvel, „The Incredible Hulk” din 2008. Acest personaj este un general al armatei americane care a contribuit la transformarea omului de știință Bruce Banner (interpretat atunci de Edward Norton) în Hulk.

Apoi, Ross a apărut în „Captain America: Civil War”, din 2016, în rolul secretarului de stat. După scurte apariții în „Avengers: Infinity War” și „Avengers: Endgame”, ultima interpretare a lui Hurt în rolul lui Ross a fost în „Black Widow” din 2021. William Hurt a murit pe 13 martie 2022 la vârsta de 71 de ani.

Photocall du film „Blade Runner 2049” au Bristol à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Deși acesta este primul film Marvel al lui Harrison Ford, nu este nici pe departe singura sa apariție în într-o franciză de succes. Actorul în vârstă de 80 de ani a mai fost protagonistul filmelor „Star Wars”, „Indiana Jones” și „Jack Ryan”. Următorul său rol principal va fi în cel de-al cincilea film „Indiana Jones”, care va avea premiera în iunie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton