Homepage  / Vedete străine

Harrison Ford și soția lui cu 22 de ani mai tânără, apariție de senzație pe covorul roșu. Cum arată acum Calista Flockhart

Harrison Ford și soția lui cu 22 de ani mai tânără, apariție de senzație pe covorul roșu. Cum arată acum Calista Flockhart
7

de Roxana Mirea,

Harrison Ford, în vârstă de 80 de ani și soția lui, Calista Flockhart, în vârstă de 58 de ani, au avut o apariție de senzație la premiera seriei "1923", în care actorul joacă alături de Helen Mirren. Harrison și Calista, care a interpretat-o pe Ally McBeal, au schimbat priviri și gesturi pline de dragoste.

Cum arată Calista Flockhart, soția cu 22 de ani mai tânără a lui Harrison Ford

Harrison Ford și Helen Mirren au mers alături de partenerii lor de viață la petrecerea care a avut loc după premiera seriei „1923”. Harrison Ford a stat tot timpul în prezența soției sale, Calista Flockhart, cea care i-a dat viață personajului Ally McBeal în serialul cu același nume. Cei doi au schimbat priviri și gesturi pline de dragoste, scrie filmnow.ro.

Calista Flockhart a fost îmbrăcată într-un costum alb, cu un top negru pe dedesubt, care i-a scos în evidență sileuta de invidiat, identică cu cea din anii ’90.

Ford și Flockhart sunt căsătoriți din 2010 și au o relație de 20 de ani. Calista a adoptat un băiat nou-născut în 2001, pe care și Harrison l-a înfiat mai târziu. Cuplul își petrece timpul între Los Angeles și ferma lor din Wyoming.

2018 Governors Awards, ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Harrison Ford joacă pentru prima dată într-un film Marvel

Harrison Ford va debuta în Universul Cinematografic Marvel. Legendarul actor îl va interpreta pe Thaddeus „Thunderbolt” Ross, înlocuindu-l pe regretatul William Hurt, în filmul „Captain America: New World Order” din 2024. Rolul principal este interpretat de Anthony Mackie, scrie revista Variety.

Deși acesta este primul film Marvel al lui Harrison Ford, nu este nici pe departe singura sa apariție în într-o franciză de succes. Actorul în vârstă de 80 de ani a mai fost protagonistul filmelor „Star Wars”, „Indiana Jones” și „Jack Ryan”. Următorul său rol principal va fi în cel de-al cincilea film „Indiana Jones”, care va avea premiera în iunie 2023.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton