Homepage  / Știri / Televiziune

Un nou sezon din „Harrow – Viață de legist” începe la AXN. În ce zi va fi difuzat serialul

Un nou sezon din „Harrow – Viață de legist” începe la AXN. În ce zi va fi difuzat serialul
5

de Andra Stana,

Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow) revine cu sezonul trei, la AXN. Episoade noi vor fi pe post de pe 16 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 23.00, la AXN. Serialul, cu Ioan Gruffudd în rol principal, prezintă viața și cariera unui medic legist. Acesta apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Doctorul Daniel Harrow (Gruffudd) este un legist care iese din tipare. Plin de empatie față de persoanele decedate și cu o înclinație spre nerespectarea regulilor, el reușește să rezolve cazuri bizare. Misiunea lui este de a da o voce victimelor. Mai mult, el nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din „Harrow – Viață de legist” (AXN)

Noul sezon continuă evenimentele care au marcat finalul sezonului doi, când Harrow găsește cadavrul presupusului său fiu, James. Deși îi este interzis să efectueze autopsia, acest lucru nu îl oprește din a investiga pe cont propriu cazul, ajutat de cei apropiați.

Pe parcursul celor zece episoade, medicul legist se va strădui să rezolve cât mai multe cazuri, în timp ce se concentrează pe dezvăluirea misterului din jurul morții lui James. Situația se complică și mai mult atunci când un criminal periculos își face apariția și îi amenință familia. Protagonistul va avea alegeri dificile de făcut și, mai ales, de decis până unde este dispus să meargă pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

Ce actori sunt în distribuția serialului de la AXN

Serialul, produs de ABC Studios International, Hoodlum Entertainment și Australian Broadcasting Company, a fost creat de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath.

Din distribuție mai fac parte Darren Gilshenan (Rake), Ella Newton (Newton’s Law). De asemenea, în serial joacă și Jolene Anderson (All Saints) și Damien Garvey (The Leftovers).

Harrow-Viata-de-legist_Harrow-S3_AXN-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: AXN

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton