Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan își extind imperiul. Ce contract au semnat cei doi

Harry și Meghan își extind imperiul. Ce contract au semnat cei doi

de Redactia Tvmania

Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify pentru a produce conţinut audio original.

Potrivit celor de la Variety, ducii de Sussex au semnat un contract multianual. Noua companie de producție a celor doi, Archewell Audio este cea care va crea programe exclusive, printre care și un podcast găzduit de cei doi – premiera este așteptată în 2021. 

Înainte de asta, companiile vor lansa un program special pentru sărbători găzduit de Harry şi Markle, care va cuprinde „poveşti despre speranţă şi compasiune”.

„Ce ne place la podcast-uri este că ne amintesc tuturor să luăm o pauză şi chiar să ascultăm, să ne conectăm fără a fi distraşi”, au spus ducii de Sussex într-un comunicat. „Având în vedere provocările 2020, nu a fost vreodată un moment mai bun să facem asta, pentru că atunci când ne putem auzi reciproc şi putem auzi poveştile fiecăruia, ne este amintit cât de interconectaţi suntem”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Archewell Audio (@archewellaudios)

Cei de la DailyMail menționează că acordul semnat de Meghan și Harry are o valoare de până la 30 de milioane de lire sterline. Experții consideră că cei doi vor reuși să-și extindă averea anul viitor la suma de 1 miliard de dolari. Recent, Meghan a mai investit și într-o firmă aflată la început de drum, care comercializează băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz promovată gratuit de Oprah Winfrey. 

Noul acord vine la câteva luni după ce prinţul Harry şi soţia lui au semnat un contract cu Netflix pentru proiecte exclusive.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton