Homepage  / Știri

„Harry Potter” va avea un spin-off pe marile ecrane

"Harry Potter" va avea un spin-off pe marile ecrane

de Redactia Tvmania

Scriitoarea britanică J.K. Rowling (48 de ani) şi studioul de film Warner Bros. – care s-a ocupat de franciza „Harry Potter” – vor colabora din nou, anunţă thedailybeast.com.

Rowling va scrie scenariul unui film a cărui acţiune va fi plasată tot în lumea vrăjitorilor. Pelicula are la bază cărticica de 42 de pagini a lui Rowling, „Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2001), pe care britanica a scris-o în scop caritabil şi care descrie 75 de specii de creaturi magice studiate de autorul Newton Artemis Fido „Newt” Scamander în călătoriile sale prin lume.

„Legile şi obiceiurile ascunsei societăţi magice vor fi familiare celor care au citit cărţile sau au văzut filmele cu Harry Potter, dar povestea lui Newt va începe în New York, cu 70 de ani înainte de cea a lui Harry. Am zis mereu că aş reveni la lumea vrăjitorilor dacă aş avea o idee care m-ar pasiona şi ideea aceasta merită”, a explicat scriitoarea.

Warner Bros. are de gând să lanseze odată cu pelicula o nouă serie de filme cu vrăjitori marca Rowling, în paralel realizând şi jocuri video, site-uri şi produse conexe acesteia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton