Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry renunţă definitiv la titlul regal! „Nu-mi mai spuneți prinț!”

Harry renunţă definitiv la titlul regal! „Nu-mi mai spuneți prinț!”

de Redactia Tvmania

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit în urmă cu doar câteva zile că are două locuri de muncă și a decis să renunțe public la titlul regal. Chiar dacă prin vene îi curge sânge albastru, Harry nu mai vrea să fie numit „prinț”. 

 Harry  a fost angajat într-o funcție de conducere la un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală. Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, va avea funcția de director de impact al BetterUp Inc.  În noua sa poziție, Harry va contribui la inițiative, inclusiv decizii de strategie de produs și contribuții caritabile. Șeful lui, Alexi Robichaux, CEO al companiei, a dezvăluit că nepotul reginei a renunțat la titlul regal definitiv chiar și atunci când este la locul de muncă. Harry a insistat ca noii săi colegi să nu îl numească „prinț”.

„La locul de muncă, îi place să fie strigat Harry. El este un coleg, un partener, așa că ne adresăm lui ca Harry ”, a declarat șeful  Alexi Robichaux.

 

În ceea ce privește salariul prințului Harry pentru noua sa funcție, Robichaux a dorit să păstreze confidențialitatea.
Aceasta nu a fost singura situație în care Harry roagă persoanele să nu îl mai strige după titlul regal. În 2020, atunci când a fost invitat să vorbească în cadrul evenimentului Travalyst, care se desfășura în capitala Scoției, fostul duce de Sussex a cerut celor prezenți să i se adreseze doar pe nume. 
În urmă cu o lună Harry și-a anunțat bunica că nu va reveni niciodată în rolul de membru senior al familiei și a renunțat definitiv la îndatoririle sale. Ca urmare a deciziei, regina i-a luiat lui Harry titlurile militare și tot ce deținea prin drept cu acest rol. 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton