Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan ar putea fi în curând „abandonați complet” de familia regală. Ce decizie a luat prințul Charles

Harry și Meghan ar putea fi în curând „abandonați complet” de familia regală. Ce decizie a luat prințul Charles

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi „abandonați” complet la familia regală sub scuza unei revizuiri de reducere a costurilor, scriu cei de la PageSix.

Presa scrie că prințul Charles, tatăl lui Harry și al lui William, dorește să „simplifice” monarhia pentru a economisi bugetul familiei regale. Dezvăluirea a fost făcută de autoarea Angela Levin, care a precizat că Harry și Meghan ar primi lovitura de grație din partea familiei regale.

Charles și William ar fi discutat deja despre viitorul monarhiei, după moartea prințului Philip, inclusiv despre faptul că o parte dintre membrii familiei ar putea să nu mai fie incluși în rolul de membrii seniori. Se pare că cei care ar urma să rămână în aceste roluri ar putea fi doar Prințul Charles, soția sa Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Alți membri ai familiei ar putea fi încurajați să muncească pentru a se întreține și își pot pierde titlurile.

Angela Levin a declarat pentru talkRADIO faptul că:

„Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să reducă monarhia pentru a economisi costuri și pentru a-i face pe oameni să merite banii pe care i-au primit.”

Deși Harry și Meghan nu mai sunt membri activi, după ce în urmă cu un an au decis să părăsească Marea Britanie, aceștia sunt considerați în continuare membri ai familiei regale. Noile reguli i-ar putea afecta puternic pe cei doi, mai ales pe nepotul reginei Elisabeta a II-a. Scriitoarea  a mai precizat că până în prezent regina Elisabeta a II-a nu a recurs la acest gest „din motive sentimentale”.

Aceste zvonuri  vin în contextul în care s-a anunțat relansarea cărții biografice „Finding Freedom”. Se pare că noua variantă va aborda  interviul cu Oprah Winfrey, noua viață din California, precum și faptul că Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale. 

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton