Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan au decis când se vor revedea cu familia regală

Harry și Meghan au decis când se vor revedea cu familia regală

de Redactia Tvmania

Ducele și ducesa de Sussex urmează să se reunească în public cu familia regală în această vară, potrivit presei internaționale.

Prințul Harry și Meghan, care se află acum în SUA după ce au renunțat la atribuțiile regale în martie anul trecut, sunt așteptați să se alăture reginei pentru parada anuală a zilei de naștere a monarhului – Trooping the Color – pentru aniversarea celor 95 de ani de viață ai Reginei, în iunie, relatează The Sunday Times.

Un asistent regal superior a declarat ziarului:

„Planul actual este ca parada zilei de naștere a reginei să aibă loc în mod normal la Londra, cu acceptul că ar putea fi necesar să fie adaptată sau redusă în funcție de restricțiile care vor fi în vigoare la momentul respectiv. Dar dorința supremă este să o realizăm”.

Anul trecut s-a realizat un eveniment extrem de restrâns, la castelul Windsor, unde a participat doar regina Elisabeta a II-a.

În fiecare vară, regina Elisabeta a II-a sărbătorește ziua de naştere în mod tradițional, cu salve de tun trase în onoarea sa, cu multe steaguri și toată familia regală alături.  Este o ceremonie efectuată de regimente ale armatelor britanice și Commonwealth, fiind o tradiție a regimentelor britanice de infanterie încă din secolul al XVII-lea, deși rădăcinile sunt mult mai vechi. Pe câmpul de luptă, culorile unui regiment sau steagurile erau folosite ca puncte de reper, iar regimentele ar fi trebuit să mărșăluiască lent în rândurile soldaților, pentru a le permite să recunoască culorile regimentelor.

 

A trecut aproape un an de când Meghan și Harry nu au mai fost în Marea Britanie

Meghan și Harry au fost văzuți public ultima dată împreună cu familia regală la serviciul Zilei Commonwealth-ului de la Westminster Abbey în martie 2020.

Când Harry și Meghan și-au anunțat decizia de a se retrage din funcția de membrii seniori ai casei regale, au spus că intenționează să își împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord.

Din păcate, din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie, cuplul nu a reușit să călătorească anul trecut în Marea Britanie.

 

Bunicul lui Harry, ducele de Edinburgh, va aniversa, de asemenea, 100 de ani pe 10 iunie. Dacă Trooping the Color are loc la Londra așa cum a fost planificat pe 12 iunie, Harry și Meghan vor putea sărbători ambele evenimente cu familia regală din Marea Britanie.

Regina și prințul Philip au petrecut majoritatea anului 2020 la Castelul Windsor, unde s-au izolat în timpul lockdown-ului, monarhul își îndeplinește îndatoririle de la distanță prin apeluri telefonice și video.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton