Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan, decizie uluitoare după ce au anunțat că vor deveni din nou părinți

Harry și Meghan, decizie uluitoare după ce au anunțat că vor deveni din nou părinți

de Redactia Tvmania

Familia regală britanică are motive serioase să aibă emoții în perioada următoare! 

Compania de televiziune americană CBS a dezvăluit că Harry și Meghan Markle au acceptat propunerea de a sta de vorba într-un interviu exclusiv acordat celebrei Oprah Winfrey. Va fi primul interviu televizat pe care ducii de Sussex îl acordă de când au decis să se retragă din familia regală britanică. 

Postul de televiziune a dat anunțul luni, 15 februarie, la o zi după ce cuplul a anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. 

Interviul va avea o durată de 90 de minute și se va numi „Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special” și va fi difuzat pe 7 martie 2021. În cadrul acestuia se pare că, potrivit anunțului CBS, Meghan va vorbi pentru prima oară despre cum a devenit prințesă, despre căsătoria cu Harry, dar și despre cum este să fie una dintre cele mai urmărite persoane de pe planetă. Ulterior Harry se va alătura discuției pentru a povesti cum este viața lor în Statele Unite ale Americii și ce planuri de viitor au împreună. 

Oprah Winfrey este o prietenă apropiată a lui Meghan și a fost unul dintre invitații de seamă de la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. De altfel, ea și ducii de Sussex sunt și vecini în Montecito, California, unde aceștia din urmă locuiesc acum.

 

 

articol scris de Alina Stoicescu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton