Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan: Evadarea din palat. Se pregătește un nou film despre controversatul cuplu

Harry și Meghan: Evadarea din palat. Se pregătește un nou film despre controversatul cuplu

de Redactia Tvmania

Drama plecării din familia regală, care încă îi înconjoară pe Ducii de Sussex, va deveni în curând subiectul unui lungmetraj.

Compania americană Lifetime a anunțat că pregătește un  nou film care se va intitula „Harry și Meghan: Evadarea din palat”. Povestea va relata fictiv despre evenimentele care s-au întâmplat în interiorul palautului de la Buchkingam, care i-au determinat pe Harry și Meghan să părăsească familia regală., scriu cei de la Deadline.

La fel ca și serialul „The Crown”, de la Netflix – dar cu un buget mult mai restrâns – filmul va cuprinde actori care îi interpretează pe membrii seniori ai Familiei Regale, inclusiv prințul William și Kate Middleton, prințul Charles și ducesa de Cornwall.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Lifetime TV (@lifetimetv)

Producătorii se vor baza fără îndoială pe interviul exploziv găzduit Oprah Winfrey, care a fost difuzat la începutul acestei luni, deși rămâne de văzut dacă se va apropia de subiecte controversate, cum ar fi presupusa remarcă rasistă despre Archie.

Este al treilea film dintr-o serie de producții pe care cei de la Lifetime au realizat-o despre cuplu.

Distribuția pentru cel de-al treilea film este în curs de desfășurare, iar producția este programată să înceapă în această primăvară pentru a fi lansată la sfârșitul acestui an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton