Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry şi Meghan se supun Reginei. Ce decizie radicală au luat după ieșirea din familia regală

Harry şi Meghan se supun Reginei. Ce decizie radicală au luat după ieșirea din familia regală

de Redactia Tvmania

Un reprezentant al ducilor de Sussex a anunțat că cei doi nu vor mai folosi cuvântul „Royal” pentru noul lor brand, iar cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal, depusă de Meghan în 2019, a fost retrasă. În consecință cei doi vor fi nevoiți să își schimbe numele și pe rețelele de socializare. 

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi.

Decizia a fost luată ținând cont de regulile guvernului britanic în legătură cu folosirea acestui acronim, iar Meghan și Harry au căzut de acord ca organizația non-profit pe care doresc să o lanseze să nu poarte numele Sussex Royal Foundation. 

Potrivit unui comunicat oficial al Casei Regale, oferit presei săptămâna trecută, Harry şi Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanică din data de 31 martie anul acesta. Decizia a fost luată după ce Ducii de Sussex au anunţat la începutul acestui an că își doresc să facă un pas înapoi de la îndatoririle legate de Casa Regală.
Cei doi duci de Sussex nu vor mai beneficia astfel de biroul din Palatul Buckingham şi vor fi reprezentaţi de o fundaţie pe care ei au înfiinţat-o.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton