Homepage  / Vedete străine

Harry și Meghan, urmăriți de paparazzi și implicați într-un incident „aproape catastrofal”. Ce spune poliția din New York

Harry și Meghan, urmăriți de paparazzi și implicați într-un incident „aproape catastrofal”. Ce spune poliția din New York
7

de Cătălina Matei,

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au avut parte de un incident asemănător cu cel care a a provocat moartea prințesei Diana. Ducii de Sussex au fost implicați într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”, după ce au fost urmăriți de paparazzi. Ce spune poliția din New York?

Pe 17 mai, prințul Harry și Meghan Markle au participat la un eveniment special în New York, la gala Women of Vision 2023. Cei doi au fost însoțiți de mama ducesei de Sussex, de Doria Ragland, iar după încheierea evenimentului au plecat spre casa unui prieten. Pentru că au observat că sunt urmăriți de paparazzii și nu au dorit să compromită public reședința privată a amicului respectiv, șoferul ducilor de Susssex a început o cursă la derută prin străzile new york-eze. Au urmat două ore pline de suspans și de pericol pentru Harry și Meghan, car erau însoțiți de mama ducesei de Sussex.

Toți au fost implicaţi într-o „urmărire aproape catastrofală cu maşina” din cauza unor fotografi paparazzi, după ce au participat la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, a declarat ieri un purtător de cuvânt al prinţului.

„Noaptea trecută, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire de maşină aproape catastrofală din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat. „Această urmărire necruţătoare, care a durat peste două ore, a avut ca rezultat mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi de pe şosea, pietoni şi doi agenţi NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)”, a susţinut purtătorul de cuvânt.

Ducele și ducesa de Sussex au fost zdruncinați de incident, dar fizic nu au păţit nimic, a precizat reprezentantul lor.

Ce spune poliția din New York?

La câteva ore după declarația îngrijorătoare a purtătorului de cuvânt al prințului Harry și al soției acestuia, poliția din New York a făcut câteva precizări. Astfel, Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) confirmă doar parţial informaţiile transmise de reprezentantul ducilor Sussex.

„Poliţia din New York a asistat echipa de securitate privată care îi protejează pe Ducele şi Ducesa de Sussex. Erau numeroşi fotografi care au făcut ca transportul lor să fie dificil. Ducele şi ducesa de Sussex au ajuns la destinaţie şi nu au fost raportate coliziuni, somaţii, răniri sau arestări în acest sens” – a transmis NYPD într-un comunicat citat de BBC.

În același timp, și cei de la Sky News au scris că surse din poliție le-au declarat că nu cred că urmărirea a fost „aproape catastrofală” şi au descris doar o „scenă puţin haotică”.

Și primarul New York-ului a iești public cu o declarație. „Nu cred că sunt mulţi dintre noi care nu-şi amintesc cum a murit mama sa”, a declarat reporterilor edilul oraşului New York, Eric Adams, făcând referire la circumstanţele morţii prinţesei Diana. „Şi ar fi îngrozitor să pierdem un om nevinovat în timpul unei urmăriri ca aceasta şi să li se fi întâmplat ceva şi lor”, a adăugat primarul. El a spus că va primi mai târziu un raport aprofundat de la autorităţi, dar a precizat că i se pare greu de crezut că ar fi existat o urmărire de două ore cu viteză mare.

„Dacă este vorba de 10 minute, şi o urmărire de 10 minute este extrem de periculoasă în New York”, a mai comentat Adams.

Meghan Markle, premiată la Women of Vision 2023

Meghan Markle a fost invitata de onoare la evenimentul din New York, primind Premiul ”Women of Vision” de la Gloria Steinem, legendara feministă și co-fondatoare a Fundației pentru Femei.

Steinem, în vârstă de 89 de ani, i-a oferit lui Markle premiul pentru „provocarea sa globală de a împuternici și de a susține femeile”, în numele celei mai vechi fundații pentru femei din țară, care sărbătorește cea de-a 50-a aniversare.

Cât despre apariția ducesei de Sussex la acest eveniment, aceasta a fost una strălucitoare, la propriu. Căci soția prințului Harry rochie aurie fabuloasă de la Joanna Ortiz, accesorizată cu o pereche de sandale aurii, cu toc, de la Tom Ford, și un clutch Carolina Herrera, la fel de strălucitor.

Meghan Markle, apariție uluitoare la Women of Vision Awards. Cu cine a apărut pe covorul roșuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton