Homepage  / Cinema

Harry Styles ar putea fi următorul James Bond

Harry Styles ar putea fi următorul James Bond

de Redactia Tvmania

Căutările pentru un nou agent 007 au început după ce Daniel Craig a anunțat, anul trecut, că se va retrage din franciză după un ultim film din serie. Acum, apar primele zvonuri cu privire la urmașul lui Craig pe marile ecrane, iar dailymail.co.uk îl dă drept favorit pe fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles.

În urma altor nume vehiculate în presă deja, precum cel al lui Gillian Anderson, respectiv Idris Elba (se specula că Elba ar fi putut fi primul bărbat de culoare care interpretează acest rol), editorul ultimului film al seriei Bond, „Spectre”, l-a propus pe Harry Styles.

„Harry ar putea să o facă. Dacă vor un Bond mai tânăr, de ce nu? El poate face asta”, a declarat pentru publicația Daily Star editorul peliculei „Spectre”, Lee Smith. „Harry este foarte bun. Este un talent excepţional şi este extrem de natural în faţa camerei”, a completat acesta.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a debutat în actorie în filmul „Dunkirk”, iar filmul în care ar trebui să joace are programată premiera în anul 2022.

Pentru moment, Daniel Craig este confirmat pentru rolul din următorul film dedicat lui James Bond, a cărui dată de lansare este prevăzută pentru luna noiembrie a anului 2019.

Dacă va fi ales, Harry Styles ar deveni cel mai tânăr James Bond din istorie.

Al 25-lea film și ultima ocazie de a îl mai vedea pe Daniel Craig în costumul lui Bond va avea premiera pe 8 noiembrie 2019 în Statele Unite și ceva mai devreme în Europa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton