Homepage  / Vedete străine

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit! Care este motivul

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit! Care este motivul
9

de Roxana Mirea,

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit, cel puțin pentru un moment. Cei doi au decis să pună frână poveștii lor de dragoste. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, și regizoarea filmului "Don't Worry Darling", în vârstă de 38 de ani, "iau o pauză" în relația lor după aproape doi ani de când sunt împreună, au confirmat mai multe surse pentru People.

El este încă în turneu și acum merge în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe munca ei din L.A.”, spune o sursă. „Este o decizie foarte amiabilă”.

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit

Într-adevăr, Wilde – împreună cu copiii ei, Daisy, în vârstă de 6 ani, și Otis, în vârstă de 8 ani, pe care îi are din relația cu Jason Sudeikis – au fost văzuți dansând și cântând împreună la concertul lui Harry Styles din 15 noiembrie din Los Angeles.

„Sunt în continuare prieteni foarte apropiați”, spune sursa. Un prieten a spus: „În momentul de față, au priorități diferite care îi țin despărțiți.”

S-a aflat de relația dintre Harry Styles, care se află în turneul „Love on Tour”, și Olivia Wilde în ianuarie 2021, după ce au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce participau la nunta unui prieten. Luna trecută, Wilde a fost, de asemenea, văzută de fani aplaudându-l pe Styles din mulțime la concertul său Harryween din Los Angeles, pe 31 octombrie. La sfârșitul lunii septembrie, cei doi au fost fotografiați sărutându-se pe stradă, în New York.

‘Don’t Worry Darling’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Don’t Worry Darling”, subiectul mai multor drame

De-a lungul relației lor, Wilde și Styles au fost nevoiți să îndure dramele legate de lansarea filmului lor „Don’t Worry Darling”, și anume afirmațiile persistente potrivit cărora Wilde și actrița principală a filmului, Florence Pugh, ar fi fost în dezacord.

„Presiunea publică asupra lor a fost dificilă”, spune un prieten. „Au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul relației„. În septembrie, 40 de membri ai echipei de filmare și ai echipei de producție n-au mai rezistat și au dat publicității o declarație prin care au ripostat la zvonurile interminabile.

În calitate de echipă, am evitat să abordăm bârfele absurde din jurul filmului de care suntem atât de mândri, dar simțim nevoia să corectăm „sursele” anonime citate într-un articol recent”, a declarat echipa, adăugând că Wilde a fost „un lider și un regizor incredibil”.

De ce nu vorbesc Harry Styles și Olivia Wilde despre viața privată

Regizoarea filmului „Booksmart” a explicat anterior pentru Vanity Fair de ce păstrează private detaliile poveștii sale de dragoste cu Harry Styles: Cred că odată ce ai deschis fereastra, nu te poți supăra când intră țânțarii”. Între timp, Styles a declarat pentru Rolling Stone, în august, că și el a vrut să-și păstreze viața personală sub tăcere.

„Niciodată nu am vorbit public despre viața mea în afara serviciului și am constatat că acest lucru mi-a adus beneficii pozitive”, a declarat el pentru publicație. „Întotdeauna va exista o versiune a unei narațiuni și cred că am decis pur și simplu că nu voi pierde timpul încercând să o corectez sau să o redirecționez în vreun fel.”

Deși actrița și cântărețul nu și-au confirmat niciodată relația, Wilde a fost adesea văzută în mulțime la spectacolele „Love on Tour” ale lui Styles. Cei doi au fost văzuți sărutându-se pe un iaht în Monte Argentario, Italia, în iulie 2021, iar în noiembrie, fanii cu ochi de vultur au observat că Wilde purta la o prezentare de modă ceea ce părea a fi același colier cu cruce de aur pe care Styles l-a purtat la Grammy.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton