Homepage  / Știri

Hatice Sendil („Dila”) revine în curând la Kanal D într-un nou serial turcesc

Hatice Sendil („Dila”) revine în curând la Kanal D într-un nou serial turcesc

de Redactia Tvmania

 

Kanal D va difuza în curând un nou serial turcesc: „Ziua în care mi s-a scris destinul”/ „Kaderimin Yazildigi Gun”. Producția o are în rolul principal pe Hatice Sendil, cea care a interpretat-o pe Dila, în serialul cu același nume.

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-1

Pe telespectatori îi așteaptă un scenariu alert, personaje bine conturate și un subiect care nu te poate lăsa indiferent: două mame își dispută același copil. O poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de complicată vine să îmbogățească țesătura intrigii serialului. Eterna opoziție între opulență și sărăcie întregește această dramă contemporană.

Scenariul m-a cucerit de la prima lectură și abia aștept ca și telespectatorii români să descopere o poveste de viață extraordinară! M-am identificat cu Elif, personajul meu, o femeie care trece prin încercări teribile. Elif își găsește în ea însăși puterea de a merge mai departe, de a găsi soluții, dar în viața ei apar și oamenii potriviți, care prin gesturile și deciziile lor îi schimbă destinul”, spune Hatice Sendil.

hatice-sendil

În noul serial, personajele centrale sunt dezvăluite cu tot cu contextul ce le justifică deciziile: un tată abuziv, o mamă disperată să își apere fiicele, o tânără care nu vrea să se supună cutumelor și voinței celorlalți, secrete teribile de familie și nu în ultimul rând fiorii unei iubiri care se insinuează încă de la primele cadre.

Din distribuție mai fac parte Özcan Deniz ( Baran Aydin din serialul “Havin- Două vieți, o dragoste”) și Gubery Ileri (Mehmed din “Suleyman Magnificul – Sub domnia Iubirii”), actori foarte îndrăgiți în Turcia, dar și în România.

Te-ar putea interesa și:

1. Hatice Şendil din serialul „Dila” (Kanal D) s-a măritat | Galerie foto

2. Hatice Şendil („Dila”): „Sunt într-un război nesfârşit cu mine însămi”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton