Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Hatice Sendil, momente de panică la filmările noului serial: „Mi-a stat inima”

Hatice Sendil, momente de panică la filmările noului serial: „Mi-a stat inima”

de Redactia Tvmania

Hatice Sendil (33 de ani), pe care o știți din serialele turcești „Dila” și „Yaman”, ambele transmise de la Kanal D, a trecut prin momente de panică la filmările pentru „Ziua în care mi s-a scris destinul”, producție care va intra în grila postului începând de miercuri seară, de la ora 20.00.

hatice-sendil

Actrița, care este protagonista serialului „Ziua în care mi s-a scris destinul”, a trecut printr-un episod pe care nu îl va uita prea curând. Mai exact, aceasta a dat nas în nas cu unul dintre cele mai negre coșmaruri ale sale.

“Îmi repetam scenariul. Am cerut să mi se aducă un scaun pentru că mai dura câteva momente până partea tehnică era pusă la punct, așa că m-am așezat și începusem să îmi intru în rol. În timp ce repetam, din vegetație se auzea un foșnet, nu am băgat de seamă pentru că eram prea concentrată. Mi-a stat inima în loc de frică atunci când am văzut că la nici un metru de mine era un șarpe negru și lucios. Am aruncat foile și, într-o fracțiune de secundă, știu că eram departe”, a povestit Hatice Sendil.

Imediat, colegii au calmat-o pe actriță asigurând-o că reptila era de fapt inofensivă: “Colegii au alergat spre mine când m-au auzit țipând! Povestindu-le ce s-a întâmplat, unul dintre ei mai curajos și mai cunoscător, a investigat situația și mi-a spus că șarpele era inofensiv, nu era veninos”.

Pe Hatice Sendil o puteți urmări începând de miercuri, de la ora 20:00, în serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”. Actrița interpretează rolul lui Elif, o tânără care ajunge în situația de a deveni mamă surogat, constrânsă de împrejurări.

 

Alte articole:

1. Hatice Sendil („Dila”) revine în curând la Kanal D într-un nou serial turcesc

2. Hatice Şendil din serialul „Dila” (Kanal D) s-a măritat | Galerie foto

3. Hatice Şendil („Dila”): „Sunt într-un război nesfârşit cu mine însămi”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton