Homepage  / Filme Online

Hayden Christensen nu se mai satură de Darth Vader. În ce serial nou-anunțat îl vom putea vedea pe celebrul personaj din „Star Wars”

Hayden Christensen nu se mai satură de Darth Vader. În ce serial nou-anunțat îl vom putea vedea pe celebrul personaj din „Star Wars”

de Vasilica Rogozanu,

Serialul „Obi-Wan Kenobi” nu este singura producție îl care actorul Hayden Christensen va juca din nou rolul care l-a făcut celebru: cel al lui Anakin Skywalker transformat în Darth Vader.

Actorul de 40 de ani va apărea și în „Ahsoka”, un nou serial marca Disney+, care o are în prim-plan pe ucenica lui Anakin, Ahsoka Tano, interpretată de actrița Rosario Dawson, scrie The Hollywood Reporter. 

Noul spin off este realizat de Dave Filoni, creatorul altei producții celebre din gama „Star Wars”, „The Mandalorian”, și continuă aventurile padawanului Ahsoka, personaj care a apărut în „Clone Wars” și „Rebels”, și a avut un cameo în episodul 5 al sezonului 2 din „The Mandalorian”. Încă nu știe în ce manieră va apărea Anakin Skywalker în poveste, având în vedere că în episodul din „The Mandalorian” Vader e mort de mai bine de cinci ani. Cel mai probabil, vor fi flashbackuri de când Ahsoka era ucenica lui Skywalker. 


Hayden Christensen a început la finalul lunii martie lucrul la un alt serial „Star Wars”, „Obi-Wan Kenobi”, în care rolul principal este deținut de Ewan McGregor.

Acțiunea are loc la 10 ani după evenimentele prezentate în „Războiul stelelor: Răzbunarea Sith”, filmul din 2005 care îl arată pe Anakin Skywalker (Christensen) transformându-se în temutul Darh Vader, spre disperarea maestrului lui Jedi, Obi-Wan (Ewan McGregor).

Următorul proiect din seria „Star Wars” care va fi lansat pe platforma Disney+ este seria „The Book Of Boba Fett”, care vare premiera pe 29 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton