Homepage  / Vedete străine

Actriță celebră de la Hollywood, dezvăluiri șocante despre dependența de alcool și droguri. „Ficatul meu era să cedeze”

Actriță celebră de la Hollywood, dezvăluiri șocante despre dependența de alcool și droguri. „Ficatul meu era să cedeze”
9

de Roxana Mirea,

Vedeta din serilul „Nashville”, Hayden Panettiere, a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu o dependență de opioide și alcool. Ea a recunoscut că problemele ei cu dependența de substanțe au devenit atât de grave, încât a fost în pericol de insuficiență hepatică.

Hayden Panettiere, dezvăluiri despre dependența de alcool și droguri

Actrița în vârstă de 32 de ani și mamă a unui copil s-a destăinuit despre luptele sale îndelungate cu dependența într-un nou interviu acordat revistei People. Hayden Panettiere a dezvăluit că abuzul de droguri a început pe când avea doar 15 ani – și apoi a scăpat de sub control în timp ce se lupta cu depresia postnatală după nașterea fiicei sale, Kaya, în 2014, scrie Daily Mail.

Pe măsură ce am înaintat în vârstă, drogurile și alcoolul au devenit ceva fără de care aproape că nu mai puteam trăi”, a mărturisit Panettiere – dezvăluind că lupta ei cu depresia postnatală combinată cu dependența de droguri și alcool a dus la luarea deciziei ‘sfâșietoare’ de a-și trimite fiica să locuiască cu tatăl ei, Wladimir Klitschko, în Ucraina.

Tremuram când mă trezeam și nu puteam funcționa decât dacă beam alcool”, a recunoscut ea. ‘[Trimiterea Kayei departe] a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac. Dar am vrut să fiu o mamă bună pentru ea – și uneori asta înseamnă s-o las să plece”.

Hayden Panettiere spune că nu a băut în timp ce era însărcinată cu Kaya, dar recunoaște că, la scurt timp după ce s-a născut fiica ei, problemele cu alcoolul au continuat să scape de sub control. După ce și-a trimis fiica să locuiască cu Klitschko, în vârstă de 46 de ani, probleme cu alcoolul au continuat să se înrăutățească – până în punctul în care a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu icter.

Doctorii mi-au spus că ficatul meu era să cedeze”, a spus ea. „Nu mai eram o tânără de 20 de ani care putea să își revină imediat”.

Critics Choice Awards 2016Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Hayden Panettiere avea 15 ani când a început să consume droguri

Actrița a spus că problemele sale cu abuzul de droguri au început pe când avea doar 15 ani – cu un an înainte de a începe să filmeze în serialul de succes „Heroes”. La vremea respectivă, ea susține că membrii echipei sale au început să-i administreze „pastile de fericire” în încercarea de a o face să pară mai „vioaie” în timpul interviurilor.

Nu aveam nicio idee că acest lucru nu era potrivit sau ce ușă mi se va deschide în ceea ce privește dependența mea”, a explicat ea.

În cadrul unui interviu acordat miercuri pentru „Good Morning America”, actrița a explicat că lupta ei cu depresia postnatală a făcut ca dependența de alcool să fie cu atât mai greu de gestionat, deoarece nu putea să vadă unde „se terminau” luptele ei cu abuzul de substanțe și unde „începea” depresia.

„[Ultimii patru ani au fost] dificil”, a spus ea, privind înapoi la luptele sale de la nașterea fiicei sale. „Anii de dinainte au fost foarte dificili și pentru mine. Mă luptam de mult timp”. Întrebată unde a căutat ajutor pentru depresie, Panettiere a spus că: „La sticlă. Fundul unei sticle. Nu aveam niciun sentiment negativ față de copilul meu, știam doar că sunt profund deprimată. Și nu știam unde se termina alcoolismul și unde începea despresia postnatală. Oamenii din jurul meu erau mai îngrijorați de consumul de alcool decât de depresia postnatală.

Hayden Panettiere a mers la dezintoxicare

După ce Hayden Panettiere a ajuns la spital, a găsit în cele din urmă puterea de a căuta tratament pentru dependențele sale și a intrat la dezintoxicare timp de opt luni, unde spune că a găsit sprijinul de care avea nevoie pentru a-și înfrunta demonii cu capul sus.

[Mi-am făcut] o mulțime de prieteni grozavi la tratament, care pot vorbi la același nivel cu tine, astfel încât să nu simți că înnebunești”, a declarat ea, deși a mărturisit că experiențele ei la dezintoxicare au fost ‘oribile’ uneori, deoarece a fost identificată în mod special ca fiind alcoolică, mai degrabă decât ca o persoană care se lupta și cu depresia postnatală.

Este frustrant. Este sfâșietor. Îți vine să cedezi și să plângi, ceea ce te face să arăți și mai rău. Dar să nu fii crezut atunci când spui adevărul este dureros”.

Chiar dacă acum actrița nu mai consumă alcool și se concentrează să se asigure că fiica ei, Kaya, este în siguranță în timp ce locuiește în Ucraina, ea recunoaște că luptele ei sunt departe de a se fi terminat.

Sunt bine [dar] este o bătălie pe care o port de zi cu zi, chiar este”, a împărtășit ea. „Sunt recunoscătoare să spun că sunt trează astăzi”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton