Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hayden Panettiere, despre motivul ciudat pentru care a apelat la bisturiu. De ce și-a micșorat sânii

Hayden Panettiere, despre motivul ciudat pentru care a apelat la bisturiu. De ce și-a micșorat sânii
11

de Andra Stana,

Hayden Panettiere a dezvăluit într-un interviu recent acordat revistei Women's Health că și-a micșorat sânii într-un moment greu din viața ei. Iată prin ce a trecut actrița.

Hayden Panettiere, primele explicații după ce și-a micșorat sânii

Hayden Panettiere a recunoscut că a mers la medic, unde a cerut o micșorare a sânilor, după ce a renunțat la alcool și a scăpat de dependența de droguri. Totul, în încercarea de a face ca trupul ei să simtă că îi „aparține” din nou.

Corpul meu încă nu simțea că îmi aparține”, a spus actrița despre alegerea ei de a se opera în noiembrie 2022. „Nu cred că este nimic în neregulă cu cineva care vrea să ajusteze ceva dacă asta îl face să se simtă mai încrezător. Asta este tot ce am de spus despre asta. Mi-a revenit încrederea în mine”.

Hayden PanettiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fosta vedetă din „Heroes” a vorbit deschis în ultima vreme despre experiențele sale cu dependența de alcool și droguri și despre depresia post-partum după nașterea fiicei sale Kaya, al cărei tată este fostul iubit al lui Panettiere, boxerul retras Wladimir Klitschko, scrie insider.com.

Hayden Panettiere: „Am vrut ca anumite decizii să fie ale mele”

Deși a început să ia droguri și a ajuns să bea prea mult alcool după nașterea fiicei sale, dependența ei de droguri a început cu mult înainte de a deveni mamă, în decembrie 2014, a spus ea.

Atât de mulți oameni din viața mea îmi spuneau cum să fiu și cum să trăiesc”, a spus ea, explicând de ce a început să bea la o vârstă fragedă. „Am vrut ca anumite decizii să fie ale mele și nimeni nu mă putea opri. Ceea ce puneam în corpul meu era ca un act de sfidare.

Fiica actriței a fost trimisă să locuiască în Ucraina cu Klitschko permanent în 2018, o decizie despre care Panettiere a spus în emisiunea „Red Table Talk” că „nu a fost pe deplin” a ei.

Nici măcar nu am știut că se întâmplă până când ea nu a fost deja acolo”, a spus vedeta din „Nashville” într-un episod din 2022 al talk-show-ului, în septembrie.

Ea a declarat pentru Women’s Health că a decis să meargă la tratament în 2015, în mijlocul celui de-al patrulea sezon din „Nashville”. Dar când a ieșit, povestea scrisă pentru personajul ei Juliette Barnes era atât de apropiată de viața ei reală încât i-a fost greu să rămână trează.

Hayden Panettiere și-a pierdut fratele mai mic

Jansen Panettiere, devenit celebru după ce a fost distribuit în serialul „The Walking Dead”, a încetat din viață la vârsta de 28 de ani. Acum, familia a dezvăluit care este cauza decesului acestuia.

Moartea lui Jansen a fost anunțată pentru prima dată pe 20 februarie. Avea doar 28 de ani. Într-o declarație obținută luni de ABC News, părinții și sora actorului au dezvăluit că „decesul subit al lui Jansen a fost cauzat de cardiomegalie (inimă mărită), dublată de complicații ale valvei aortice”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton