Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hazal Kaya, din „Povestea noastră”, este însărcinată

Hazal Kaya, din „Povestea noastră”, este însărcinată

de Redactia Tvmania

Actriţa Hazal Kaya (28 de ani) şi soţul ei, actorul, cântăreţul şi regizorul Ali Atay (42 de ani), aşteaptă primul lor copil, anunţă hurriyet.com.tr. Protagonista serialului „Povestea noastră” de la Kanal D este însărcinată în două luni şi ar fi spus acest lucru doar familiei, până la anunţul oficial dorind să mai aştepte.

Hazal şi Ali s-au căsătorit pe 6 februarie anul acesta, după o relație de cinci ani. Nunta a avut loc într-un hotel din Istanbul, Fairmont Quasar, iar alături le-au fost familiile, prietenii apropiaţi şi numeroase celebrităţi din Turcia. De la eveniment nu a lipsit actorul Burak Deniz, colegul ei din „Povestea noastră” (Bizim Hikaye), serial ajuns la sezonul 2 în Turcia.

Despre relaţia cu Ali, Hazal ne-a povestit mai multe într-un interviu recent.

Când ţi-ai dat seama că Ali este alesul?

E greu de spus cu exactitate momentul în care realizezi asemenea lucru, eu sunt de parere ca asta vine în timp, după ce ajungi să cunoşti bine persoana de lângă tine, după ce treceţi împreună atât prin momente fericite, cât şi prin momente dificile şi vă daţi seama dacă sunteţi compatibili. Ali a fost alături de mine încă de la începutul relaţiei noastre, şi la bine şi la rău, tocmai de asta îi sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută alături de mine. Când mama mea a fost diagnosticată cu o boală cumplită, Ali a fost acolo să ne susţină din toate punctele de vedere, atât pe mine, cât şi pe mama mea, iar în momentele de genul acesta, când vezi că persoana de lângă tine este dedicată stării tale de bine, este empatică, iubitoare, grijulie şi înţelegătoare, te face să apreciezi şi mai mult prezenţa lui în viaţa ta. Am spus-o şi o să o spun de fiecare dată, Ali este supereroul meu.

Cum vă place să vă petreceţi timpul liber?

Îmi place mult să dansez, îmi dă o stare de bine, mă face să mă eliberez de stres şi de griji. Am studiat baletul până la vârstă de 9 ani, când, din cauza unui accident de maşină, a trebuit să renunţ la dans. La 15 ani, m-am apucat să studiez tango argentinian, îmi place foarte mult. Pe lângă dans, am făcut vioară 7 ani, am cochetat şi cu modelingul şi cred că, dacă nu aş fi ajuns să fiu actriţă, m-aş fi îndreptat către o carieră muzicală. Şi să nu uit de fotbal, urmăresc meciuri de fotbal ori de câte ori îmi permite timpul, iar echipa mea preferată este Beşiktaş.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton