Homepage  / Seriale / Seriale americane

HBO a achiziționat miniseria „Gunpowder”, cu Kit Harington în rol principal

HBO a achiziționat miniseria „Gunpowder”, cu Kit Harington în rol principal

de Redactia Tvmania

HBO a achiziționat miniseria produsă de BBC despre Complotul Prafului de Pușcă, un eveniment istoric din 1605. „Gunpowder” va avea premiera în Statele Unite în luna decembrie, potrivit celor de la variety.com.

 

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” îi va da viață în această miniserie lui Robert Catesby. Din distribuție mai fac parte și actorii Peter Mullan, Mark Gatiss și actrița Liv Tyler.

Miniseria etse bazată pe fapte reale și va reda povestea unui grup de catolici englezi, condus de Robert Catesby și din care făcea parte și Guy Fawkes, care au pus la cale un complot prin care să-l omoare pe rege, pe familia acestuia și o bună parte din aristocrație, aruncând în aer Camera Lorzilor. Guy Fawkes a fost cel însărcinat cu punerea în aplicare a planului și a fost arestat cu câteva ore înainte de declanșarea exploziei și, ulterior, executat. În timp, acesta a devenit unul dintre cei mai admirați rebeli din toate timpurile, iar masca sa a devenit un simbol al celor care se opun abuzurilor.

 

Din informațiile noastre, miniseria va avea premiera și în România la începutul anului 2018.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton