Homepage  / HBO

HBO a anulat un spin-off al „Game of Thrones”. Suma uriașă pe care a pierdut-o după un singur episod

HBO a anulat un spin-off al „Game of Thrones”. Suma uriașă pe care a pierdut-o după un singur episod

de Roxana Mirea,

„Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” s-a bucurat de un succes uriaș și este foarte greu ca un alt serial să-l depășească. Un spin-off al GOT, care urma s-o aibă în rol principal pe Naomi Watts, a fost anulat, însă după ce s-a cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru realizarea unui singur episod. După realizarea episodului pilor, filmările au fost oprite.

Suma cheltuită de HBO pentru spin-off-ul „Game of Thrones”  

A fost anulat într-o furtună de foc și sânge – și, se pare, o mulțime de bani. Serialul spin-off „Game of Thrones” de la HBO, care urma să o aibă în rolul principal pe Naomi Watts, a reprezentat o pagubă de 30 de milioane de dolari, după realizarea unui singur episod, potrivit fostului președinte WarnerMedia, Bob Greenblatt.

Au cheltuit peste 30 de milioane de dolari pentru un episod pilot al prequel-ului „Game of Thrones”, care era în producție când am ajuns acolo”, a spus Greenblatt, potrivit New York Post.

Și când am văzut o parte din [episodul pilot] la câteva luni distanță după ce am ajuns acolo, i-am spus [șefului de conținut HBO, Casey Bloys]: „Acesta pur și simplu nu funcționează și nu cred că se ridică la nivelul așteptărilor create de serialul original”. Și el nu m-a contrazis, ceea ce a fost de fapt o ușurare.”

Acțiunea din spin-off „Game of Thrones”, al cărui scenariu fusese scris de Jane Goldman, trebuia să aibă loc cu mii de ani înaintea evenimentelor din „Game of Thrones”. Avându-i în centru pe strămoșii lui Stark și Lannister, serialul s-ar fi concentra asupra istoriei lumii.

Spin-off „Game of Thrones” a fost abandonat în 2019

Zvonidu-se că urma să se numească „The Long Night”, serialul a primit undă verde în iunie 2018 și a fost abandonat în octombrie 2019, după ce a fost produs doar costisitorul episod pilot.

Din păcate, am decis să-l oprim”, a spus Greenblatt „A existat o presiune enormă pentru a face lucrurile corect și nu cred că ar fi funcționat.”

Ați fi crezut că s-ar fi asigurat că show-ul va avea succes înainte de a cheltui 30 de milioane de dolari pe el, nu-i așa?

Până acum, spinoff-urile „Game of Thrones” care sunt în lucru în prezent reprezintă o serie prequel centrată pe Casa Targaryen, numită „House of the Dragon”, cu Matt Smith în rolul principal și care urmează să apară în 2022, și un spin-off bazat pe seria lui George RR Martin „Tales of Dunk and Egg”.

Există, de asemenea, o piesă de teatru „Game of Thrones” , care s eva juca pe Broadway, despre Marele Turneu de la Harrenhal, a cărei acțiune este plasată cu 16 ani înainte de evenimentele din serialul original. Spectacolul este așteptat în anul 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton