Homepage  / Filme Online / HBO

HBO anunță sezonul 2 din „Casa dragonului”, după succesul răsunător al primului episod din sezonul 1

HBO anunță sezonul 2 din „Casa dragonului”, după succesul răsunător al primului episod din sezonul 1

de Andra Stana,

Prequel-ul "Game of Thrones" va avea un al doilea sezon, după ce audiențele primului episod au urcat la 20 de milioane de telespectatori. Cum și-a motivat HBO decizia de a face și sezonului 2 din „Casa dragonului”.

„Casa Dragonului”, cea mai urmărită premieră din istoria HBO şi HBO Max, va avea și sezonul 2

După succesul înregistrat de primul episod din sezonul 1, HBO nu a așteptat mult. „House of the Dragon” a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, scrie hollywoodreporter.com.

Decizia a venit relativ repede, după premiera serialului, duminica trecută. Primul episod din „Casa dragonului” a fost urmărit de 10 milioane de telespectatori peste noapte – un record HBO pentru un debut de serial și aproximativ la egalitate cu premiera sezonului șase din Game of Thrones. Acum, HBO raportează că, în zilele care au trecut de la premiera serialului, audiența primului episod a urcat la 20 de milioane de telespectatori în Statele Unite.

„Suntem mai mult decât mândri de ceea ce întreaga echipă House of the Dragon a realizat cu primul sezon”, spune Francesca Orsi, vicepreședinte executiv, HBO programming. „Distribuția și echipa noastră fenomenală au acceptat o provocare uriașă și au depășit toate așteptările, livrând un serial care s-a impus deja ca un must-see-TV. Un imens mulțumesc [co-creatorului și producătorului executiv George R.R.R. Martin și co-creatorului și showrunnerilor Ryan Condal și Miguel Sapochnik] pentru că ne-au condus în această călătorie. Nu am putea fi mai entuziasmați să continuăm să aducem la viață saga epică a Casei Targaryen cu sezonul doi.”

Când ar putea apărea la HBO sezonul 2 din „Casa dragonului”

HBO nu a spus câte episoade vor fi în cel de-al doilea sezon, mai scrie sursa citată. Primul sezon din Dragon a necesitat 10 luni de filmări și o cantitate masivă de muncă de postproducție a efectelor vizuale, care a început în ianuarie și se află încă în curs de desfășurare. Va fi dificil pentru producție să realizeze un alt sezon până la sfârșitul anului 2023, astfel că o revenire în 2024 ar putea fi mai probabilă, mai scriu cei de la hollywoodreporter.com.

Serialul îi are în rolurile principale pe Paddy Considine (Peaky Blinders) în rolul regelui Viserys Targaryen, Olivia Cooke (Ready Player One) în rolul Alicent Hightower, Emma D’Arcy (Wanderlust) în rolul prințesei Rhaenyra Targaryen și Matt Smith (Doctor Who) în rolul prințului Daemon Targaryen.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton