Homepage  / Știri / Televiziune

HBO GO aduce în luna februarie cel de-al doilea sezon al serialelor „Glumeam!” și „Prietena mea genială”

HBO GO aduce în luna februarie cel de-al doilea sezon al serialelor „Glumeam!” și „Prietena mea genială”

de Redactia Tvmania

De mâine, 1 februarie 2020, HBO GO aduce mai multe seriale noi sau sezoane noi pe platformă, printre acestea se numără și „Glumeam!”, cu Jim Carrey, sau „Prietena mea genială”, adaptare după romanele Elenei Ferrante.

 

MCMILLIONS

Disponibil pe HBO GO din 4 februarie, un episod în fiecare săptămână.

 

O povestire detaliată a escrocheriei de tip Monopoly de la McDonald’s, din timpul anilor 1990, spusă de participanții la caz, inclusiv de cei premiați și de agenții FBI care l-au prins pe paznicul care a organizat întreaga schemă.

Un serial documentar care prezintă povestea mai stranie decât ficțiunea a unui fost polițist devenit auditor de securitate care a fraudat promovarea jocului tip Monopoly a restaurantelor McDonald’s timp de un deceniu, furând milioane de dolari și construind o rețea vastă de conspiratori în S.U.A. Producția se bazează pe imagini de arhivă și pe mărturiile agenților FBI care au descoperit schema, directorilor executivi ai McDonald’s, care au fost ei înșiși păcăliți, avocaților care au judecat cazul și vinovaților și câștigătorilor care au profitat de pe urma complexei scheme, precum și ale indivizilor care au fost deseori păcăliți fără să știe că fac parte din escrocherie.

 

MODERN FAMILY/ O FAMILIE MODERNĂ – XI

Din 9 februarie, un episod pe săptămână.

 

Serialul prezintă clanul Pritchett-Dunphy-Tucker, o familie mare și amestecată. Împreună, aceste trei familii ne oferă o perspectivă onestă și deseori amuzantă despre dinamica primitoare și complexă a familiei moderne.

Clanul Pritchett-Dunphy-Tucker este o minunată familie mare și amestecată, în care Jay Pritchett este capul familiei. Alături de el se află cea de-a doua soție a lui, mai tânăra și plina de viață Gloria, și împreună, cei doi navighează prin viață cu fiul lor, Joe, și băiatul Gloriei, Manny, care s-a dus la facultate ca să exploreze lumea în propriul său ritm. Între timp, Claire, fata adultă a lui Jay, și Phil, soțul ei, și-au pierdut în mod oficial statutul de “singuri acasă” când fata lor cea mare, Haley, pune bazele propriei sale familii și se mută înapoi acasă cu noul ei soț, Dylan, și gemenii lor. Cel mai tânăr copil al familiei Dunphy. Luke, încearcă să vadă care va fi următoarea lui mișcare și Alex, fiica mijlocie, învață cum să găsească un echilibru în viața ei în afara mediului academic. Apoi mai e Mitchell, fratele lui Claire și fiul adult al lui Jay, și Cameron, soțul lui,care încă încearcă să o înțeleagă pe Lily, fiica lor adolescentă înzestrată, și jonglează cu cariere ocupate. Aceste familii sunt unice pe cont propriu, iar împreună ne oferă o perspectivă onestă și deseori amuzantă asupra dinamicii calde, uneori complicate, a familiei moderne.

 

LAST WEEK WITH JOHN OLIVER/ ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII CU JOHN OLIVER – VII

Pe HBO GO din 17 februarie, un episod în fiecare săptămână.

 

John Oliver, una dintre cele mai amuzante personalități de pe micul ecran din ultimii ani, vine la HBO cu un talk show satiric, în care ne oferă perspectiva lui unică despre numeroasele probleme cu care se confruntă America și lumea.

Una dintre cele mai amuzante și revigorante personalități care au apărut pe micul ecran în ultimii ani, John Oliver vine la HBO cu acest serial care oferă o perspectivă nouă asupra săptămânii în ceea ce privește știrile, politica și evenimentele actuale. Fiecare emisiune îi oferă lui Oliver o platformă unică pentru a-și exprima perspectiva aparte asupra problemelor cu care se confruntă lumea în prezent, în timp ce include și rubrici speciale și invitați diverși.

 

THE MAGICIANS/ MAGICIENII – IV

Din 1 februarie, tot sezonul.

 

Quentin Coldwater se înscrie la universitatea pentru pedagogie magică Brakebills, ca să fie pregătit ca magician. Acolo, descoperă că lumea magică fantastică din cărțile lui preferate din copilărie este foarte reală și reprezintă un pericol mare pentru omenire!

Magia s-a întors! Popularul serial bazat pe romanele lui Lev Grossman se întoarce cu un al patrulea sezon captivant. În sezonul anterior, Quentin Coldwater și prietenii lui au reușit să readucă magia după o călătorie epică, însă Librăria, Irene McAllistair și decanul Fogg fac o înțelegere ca să controleze ei magia. Quentin și ceilalți au fost cruțați, dar memoria le-a fost ștearsă și acum trăiesc cu identități noi și nici măcar nu știu că magia există. Situația se înrăutățește când Eliot este posedat de un monstru antic care este pe urmele lui Quentin și ale prietenilor săi.

 

HIGH MAINTENANCE/ OMUL CARE ADUCE IARBA – IV

Din 8 februarie.

Serialul de comedie se întoarce pentru un al patrulea sezon cu povești diverse despre oamenii din New York care au un lucru în comun: pe dealerul lor de iarbă, The Guy (Ben Sinclair).

The Guy (Ben Sinclair) este un dealer de marijuana fără nume din Brooklyn, care își livrează marfa pe bicicletă clienților stresați din New York care încearcă să se bucure de viață într-o lume din ce în ce mai volatilă. În timp ce le aduce iarbă clienților săi, The Guy pătrunde pentru foarte scurt timp în viețile lor pentru a le vedea rutina zilnică și pentru a le permite telespectatorilor să exploreze existențele unor persoane interesante și pline de culoare din toate mediile sociale.

 

KIDDING/ GLUMEAM! – II

Din 10 februarie, câte două episoade în fiecare săptămână.

Jeff, adică domnul Pickles, este o vedetă a emisiunilor TV pentru copii și sursa unui imperiu financiar. Dar când familia lui începe să se destrame, Jeff nu găsește niciun basm sau fabulă sau marionetă care să îl  ghideze în această criză.

Jim Carrey este Jeff, adică dl. Pickles, o vedetă a televiziunii pentru copii. Dar când lumea lui începe să se destrame, el nu găsește niciun basm sau fabulă sau marionetă care să îl călăuzească prin criză. Sezonul 2 din “Glumeam!” continuă exact unde s-a terminat primul sezon, și anume cu absența de pe post, pentru prima dată în 30 de ani, a mult iubitei emisiuni „Mr. Pickles’ Puppet Time”, iar Jeff Pickles trebuie să găsească un mod prin care să comunice din nou cu numeroșii săi fani care încă mai au nevoie de el. Astfel, Jeff vine cu o metodă nouă și controversată de a vorbi direct cu copiii din întreaga lume, o metodă care, pentru prima dată în cariera lui, îl transformă în ținta animozităților. Pe măsură ce Jeff navighează prin cele mai complicate zone ale vieții sale, el își descoperă o nouă latură într-un sezon plin de muzică, magie, marionete și patos.

 

MY BRILLIANT FRIEND/ PRIETENA MEA GENIALĂ – II

Din 10 februarie, câte două episoade în fiecare săptămână.

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

Când cea mai importantă prietenă din viața ei pare să fi dispărut fără urmă, Elena Greco, o femeie acum bătrână care locuiește într-o casă plină de cărți, își deschide calculatorul și începe să scrie povestea prieteniei lor. Ea a întâlnit-o pe Raffaella Cerullo, căreia i-a spus mereu Lila, în primul an din școala primară, în 1950. Povestea lor, care se petrece în periculosul și fascinantul Napoli, acoperă mai bine de 60 de ani din viețile lor. Elena încearcă să descrie misterul Lilei, geniala ei prietenă, care a fost, într-un fel, cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare dușman. Serialul se bazează pe bestsellerul internațional al Elenei Ferrante cu același nume.

 

ZEROZEROZERO

Din 14 februarie, câte două episoade în fiecare săptămână.

Serialul prezintă povestea unui transport de cocaină din Americi în Europa și a diverselor grupuri de infractori înfometați după putere, carteluri mexicane, mafia calabreză și afaceriști care se luptă pentru controlul comerțului cu cocaină.

Serialul prezintă misterele întunecate ale lumii comerțului cu cocaină, de la producția ei, la livrarea finală în locurile de consum. E o călătorie într-un sistem complex, elaborat, pătat de violență, ferocitate, dar, tehnic, și de dexteritate și imaginație. Din junglă la zgârie-nori, din Mexic în Paris, trecând prin Africa ecuatorială, Maghreb, Calabria, într-o lume locuită de criminali și afaceriști, oameni disperați și miliardari, toți legați de firul invizibil și magic al cocainei. În acest nemilos război al influenței, de la mici traficanți locali la nașul celei mai puternice organizații criminale, toți cei implicați trebuie să lupte și să-și pună viețile în pericol.

 

STRIKE BACK/ RIPOSTA – VII

Din 15 februarie, un episod în fiecare săptămână.

Serialul „Riposta” prezintă aventurile explozive ale Secțiunii 20, o echipă multinațională de elită, în timp membrii ei ce se luptă cu o rețea vastă de criminali și teroriști.

Serialul Cinemax se întoarce cu sezonul șapte, care este și ultimul. Cu Warren Brown, Daniel MacPherson, Alin Sumarwata, Jamie Bamber, Varada Sethu și Alec Secăreanu și Ivana Miličević, noii actori care se alătură distribuției, serialul prezintă escapadele explozive ale Secțiunii 20, o echipă multinațională de operațiuni de elită ai cărei membri se luptă cu o rețea de criminali și teroriști.

 

BAD BANKS/BĂNCI NECRUȚĂTOARE – II

Din 19 februarie, tot sezonul (6 episoade).

Lumea financiară se reinventează la șase luni de la criză. Condițiile și reglementările mai stricte fac ca afacerile să fie extrem de dificile pentru a treia cea mai mare bancă din lume, Deutsche Global Invest.

Au trecut șase luni de când lumea financiară aproape că s-a prăbușit în timpul crizei. Condițiile și reglementările mai stricte fac ca afacerile să fie extrem de dificile pentru a treia cea mai mare bancă din lume, Deutsche Global Invest. Christelle Leblanc, noua directoare de investiții de la Global, are din ce în ce mai puține șanse să avanseze în consiliul directorilor băncii. Nici pentru ambițioasa Jana Liekam lucrurile nu merg cum plănuise. Ea și echipa ei, care lucrează pentru Leblanc, au mâinile legate la spate. Dar Jana ajunge repede într-o poziție de putere când Leblanc o trimite la Berlin pentru o nouă misiune. Dar pe lângă această operațiune, ea are propriul ei plan – totuși, încă își mai urăște șefa.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton