Homepage  / Seriale / Seriale americane

HBO mai face o miniserie de inspiraţie literară, cu Amy Adams în rol principal

HBO mai face o miniserie de inspiraţie literară, cu Amy Adams în rol principal

de Redactia Tvmania

Amy Adams (42 de ani) şi Patricia Clarkson (57 de ani) vor fi colege pe micul ecran,  informează site-ul vulture.com, în următoarea adaptare literară semnată HBO: „Sharp Objects”.

După succesul miniseriei „Marile minciuni nevinovate” – care ajunge, pe 13 martie, la episodul cu numărul 4, pe HBO România –, postul american de televiziune a comandat adaptarea acestei cărţi din 2006, „Sharp Objects”, semnată de Gillian Flynn (celebră pentru romanul „Fata dispărută”/„Gone Girl” – „Sharp Objects” este prima ei carte, „Gone Girl” este a treia).

Amy Adams

Amy Adams

În „Sharp Objects”, Amy Adams va juca rolul protagonistei, jurnalista Camille Preaker. Aceasta se întoarce din Chicago în oraşul natal din Missouri, după ce un ucigaş în serie îşi face simţită prezenţa, omorând o fată şi răpind alta. Acasă, Camille dă iar ochii cu mama ei, Adora (Patricia Clarkson), o femeie strictă care o prefera pe sora ei, Marian, care a murit în copilărie.

Adaptarea HBO urmează să aibă 8 episoade.

Pe lângă „Fata dispărută”, Flynn şi-a mai văzut ecranizată şi a doua ei carte, „Dark Places” (2009), în 2015. În filmul în care apare în rol cameo şi scriitoarea (fost critic tv la publicaţia „Entertainment Weekly”), rolul principal a fost jucat de Charlize Theron.

 

Citește și:

BBC şi HBO fac o miniserie despre prima lesbiană modernă

Tim Robbins va juca într-un nou serial HBO. O are parteneră pe Holly Hunter

Sursa foto: https://www.facebook.com/tomford

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton