Homepage  / Știri

HBO Max și discovery+ se unesc și devin Max. Când va fi lansat în România

HBO Max și discovery+ se unesc și devin Max. Când va fi lansat în România

de Ioana Maria,

După fuziunea aprobată în vara lui 2022, HBO Max și Discovery Plus vor deveni o singură aplicație. Conform unui raport publicat în decembrie de CNBC, numele noii platforme se pare că va fi „Max”. Iată când noul serviciu de streaming va fi lansat în România.

Deși decizia nu e totuși finală, Max „este alegerea probabilă” și este verificată de echipa juridică. Unificarea serviciilor HBO Max și Discovery Plus va elimina din schema de numire brandul HBO, ceea ce ar putea stârni confuzie în rândul utilizatorilor, potrivit profit.ro. Șefii companiei vor ca noul nume să reflecte faptul că producțiile celor două mari servicii sunt pe picior de egalitate. Dacă s-ar păstra bradul HBO în denumire, ar putea sugera că producțiile Discovery Plus intră sub umbrela HBO Max.

Însă, un nume precum Max, care nu face trimitere nici la HBO, nici la Discovery, ar putea crea confuzie în rândul utilizatorilor și necesită mai multe investiții în marketing și promovare pentru a-l face cunoscut. Aceleași surse de mai sus spun că viitorul serviciu va grupa conținutul în cadrul aplicației inclusiv în funcție de compania care-l produce – Discovery, DC Comics, Warner Bros etc., după modelul folosit deja de Disney Plus.

HBO Max se unește cu discovery+

Deși noul produs nu are încă un nume oficial, se știu câteva informații despre data de lansare a acestuia. Teoretic în Statele Unite va deveni disponibil vara viitoare, urmând ca spre sfârșitul anului 2023 să se extindă în America Latină, iar în Europa ar ajunge abia în 2024.

„Serviciul de streaming discovery+ nu va fi lansat ca un produs de sine stătător în România. Produsul îmbunătățit discovery+ și HBO Max va fi lansat în Europa începând cu 2024”, au declarat pentru TVMania reprezentații companiei.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton